Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Moşna- Sibiu: Firma lui Tender, cercetată pentru tulburare de posesie. S-au montat cabluri de prospecţiuni fără aprobarea proprietarilor terenurilor

Firma omului de afaceri Ovidiu Tender, "Prospecţiuni SA", este cercetată penal de IPJ Sibiu  pentru tulburare de posesie deoarece, sâmbătă dimineaţa, şi-a întins cablurile pentru explorări pe terenurile unui ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.11.2013 - 14:39

Firma omului de afaceri Ovidiu Tender, "Prospecţiuni SA", este cercetată penal de IPJ Sibiu  pentru tulburare de posesie deoarece, sâmbătă dimineaţa, şi-a întins cablurile pentru explorări pe terenurile unui proprietar din Moşna, fără acordul acestuia. A fost "prindere în flagrant".

 Manopera  firmei lui Tender a fost o sfidare a cetăţenilor din Moşna -Sibiu, care anunţaseră pentru sâmbătă un protest de amploare împotriva explorărilor de pe terenurile lor deoarece  substanţele folosite le afectează  culturile bio.

Desfăşurarea aparaturii şi a cablurilor pentru prospecţiuni de către angajaţii  firmei lui Tender a fost făcută sub protecţia unei societăţi de protecţie şi pază, care avea maşinile instalate pe terenul proprietarului de drept.  Poliţia ar fi refuzat să ia maşinile în custodie, cu proces verbal,  care constituiau probe ale tulburării de posesie.

România Libera a relatat în exclusivitate despre  protestul programat sâmbătă, în comuna Moşna, împotriva unei companii de prospecţiuni a lui Ovidiu Tender, acuzată de abuzuri în mai multe judeţe.

 Potrivit reporterilor RL, "Prospecţiuni SA", societate al cărui acţionar este controversatul om de afaceri Ovidiu Tender, este acuzată de sătenii din mai multe localităţi din Sibiu (între care şi Moşna), Argeş şi Constanţa de încălcarea dreptului la proprietate, după ce angajaţii companiei au instalat pe terenurille acestora, fără a le cere acordul, echipamente speciale pentru identificarea resurselor de gaze din subsol.

Citeşte aici:  Un nou Pungeşti? Cum i-a înfuriat o companie care caută gaze pe sătenii dintr-o comună din Sibiu

Citește totul despre:

Comentarii

loading...