17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Protestul localnicilor din Uzunu, care au blocat DN5, s-a încheiat

UPDATE. Protestul localnicilor din Uzunu, care au blocat DN5, s-a încheiat

UPDATE 18.40: Circulația auto pe DN5 a revenit la normal, duminică seară, după ce drumul a fost blocat la kilometrul 35, în zona localității Uzunu, timp de mai multe ore, transmite Agerpres, citând Centrul Infotrafic.

–-

Aproximativ o sută de locuitori din Uzunu, județul Giurgiu, au blocat, duminică, DN 5. Oamenii sunt nemulțumiți că utoritățile județene nu repară drumul care trece prin satul lor, informează Mediafax.

Localnicii din satul Uzunu, comuna Călugăreni, au traversat încontinuu DN5, la ieșirea din sat către municipiul Giurgiu, conform Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.  Protestatarii sunt nemulțumiți că autoritățile nu repară drumul județean 603, care trece prin satul lor și care este plin de gropi.

Este pentru a doua duminică la rând când localnicii din Uzunu recurg la acest gen de protest. Duminica trecută, câteva zeci de localnici au traversat în mod repetat drumul național, blocând complet acest tronson timp de peste o oră și jumătate.

De data aceasta, drumul a fost blocat cu intermitențe, existând și momente în care mașinile au putut circula.

Reprezentanți ai Poliției s-au deplasat la locul acţiunii și au discutat cu protestatari.

La ora transmiterii acestei știri, aproximativ 30 de persoane se mai află pe marginea DN 5, însă drumul nu este blocat, au declarat reprezentanții IPJ Giurgiu.

Cele mai citite

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...

Drone ucrainene au distrus cel mai mare depozit cu rachete al rușilor

Surse ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că depozitul stoca rachete balistice, inclusiv Iskanders, rachete antiaeriene, muniție de artilerie și bombe ghidate KAB Un atac cu...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă