27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialLimuzina sfinţită a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei nu îşi găseşte cumpărători

Limuzina sfinţită a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei nu îşi găseşte cumpărători

Limuzina scoasă la vânzare de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei nu a atras niciun cumpărător. Astăzi a avut loc prima licitaţie, iar preţul de prornire a fost de 50.000 de euro.

La licitaţia organizată de arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei pentru vânzarea maşinii de lux nu a venit nimeni. Asta deşi anunţul a fost intens promovat şi pe internet, scrie antena3.ro.

„Autoturismul Mercedes Clasa S are un preţ de pornire de 50 de mii de euro şi este dotată cu toate condiţiile, are mai puţin de 40.000 de kilometri parcurşi”, susţine preotul Adrian Ionescu, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

Maşina de lux a ajuns în proprietatea Bisericii după ce a fost cumpărată de arhiepiscopul Epifanie Norocel cu peste 100 de mii de euro. Credincioşii n-au înţeles niciodată de ce îi trebuia Arhiepiscopiei o maşină atât de scumpă.

Arhiepiscopia va organiza o altă licitaţie după Sărbătorile Pascale, unde speră să aibă mai mult noroc. Cu banii din vânzarea maşinii, mai marii Bisericii vor să înfiinţeze un azil de bărâni în cadrul mănăstirii Răteşti.

Cele mai citite

PSD a votat în unanimitate să nu susțină legea dedicată lui Iohannis

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să nu voteze legea dedicată lui Iohannis, dacă proiectul ajunge în Parlament Înainte de ședința BPN, premierul Marcel...

Alertă la FCSB! Ngezana s-a accidentat și va lipsi o lună

Fundașul central al echipei FCSB, Siyabonga Ngezana, va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări suferite la antrenament, cu posibilitatea...

Andrei Rațiu, pasă de gol pentru Rayo Vallecano în egalul cu Atletico Madrid

Fundașul român Andrei Rațiu a oferit o pasă decisivă în partida de duminică din LaLiga, contribuind la egalul obținut de Rayo Vallecano împotriva lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă