20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialLa orizont, cel mai important eveniment în domeniul vinului: ProWein 2017

La orizont, cel mai important eveniment în domeniul vinului: ProWein 2017

În perioada 19 -22 martie se va desfăşura la Dusseldorf ProWein, cel mai important eveniment în domeniul vinului. Sub sloganul "To Another Great Year" ediţia din acest an va reuni  6.300 de expozanți din cele mai relevante podgorii din lume (în total 295) și o selecție de aproximativ 400 de varietăți de băuturi spirtoase. Sunt aşteptaţi peste 56 000 de vizitatori care se vor bucura şi de oraşul vestit prin restaurante, baruri şi cluburi de noapte.

Bogăția și varietatea licorilor ce vor fi prezentate se regăsește din plin și în programul evenimentelor și saloanelor special care au denumiri extrem de attractive: Degustări pentru vizitatori, Special Show "Organic World",  "Route U.S.A.",  "Same But Different", Champagne Lounge, Packaging & Design, Fizz Lounge, ProWein Forum, "ProWein goes City".

Zona principală de degustări se va găsi în Hala 17 şi aici se vor oferi spre degustare și analiză aproape 500 de sortimente din întreaga lume. În afara zonei MUNDUS VINI, aproape toți expozanții organizează în standurile proprii sau în locuri special semnalizate din centrul expozițional evenimente mai deosebite, în fiecare zi de târg.
În  secțiunea Special Show "Organic World" se vor găsi aproximativ 30 de producători și asociații ale acestora, majoritatea din Europa în timp ce în zona “Same But Different" zece companii, selectate de un juriu vor prezenta soluții inedite pentru producție sau marketing.

În al doilea an de la introducerea sa, Route U.S.A. este un program dedicat expozanților internaționali care își caută distribuitori în Statele Unite ale Americii, precum și vizitatorilor americani potențial interesați de un parteneriat cu aceștia.  Licori vintage de excepție oferite de peste 40 de Champagne houses și încă 150 de mărci exclusiviste  îşi așteaptă doritorii  în Hala 12.

Ajunsă la a treia ediție, secțiunea specială Packaging & Design din Hala 13 prezintă accesorii pentru închidere/sigilare, soluții pentru ambalare,recipiente și etichete cu design special pentru vinuri și spirtoase, toate acestea pe o suprafață totală de peste 300 de metri pătrați.
Combinații cu savori surpinzătoare, tendințele în prepararea cocktail-urilor, demonstrații și degustări se vor găsi în Hala 12, acolo unde barmani renumiți vor așteapta clienţii cu "Spirits & More: Exclusive Cocktails with Coffee, Wine and Craft Beer".
Numeroase prezentări, discuții de tip masă rotundă și workshop-uri vor fi găzduite de două zone speciale din Halele 10, respectiv 13 la ProWein Forum.

Seara, după târg, cele mai multe localuri din oraș invită la o multitudine de întâlniri ce au legătură cu vinul: degustări, expoziții, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine & Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle,

Pentru vizitare sau informaţii suplimentare puteţi contacta:  Anca Murar, Reprezentant Messe Düsseldorf in Romania, tel.: +40 722 454 225, mail: office@expo-germania.ro

 

 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă