20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoții de combustibil din Călărași, prinși de polițiști. Cum acționau infractorii

Hoții de combustibil din Călărași, prinși de polițiști. Cum acționau infractorii

Poliţiştii din Călăraşi au făcut, marţi, şase percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de înşelăciune cu motorină. Bărbații foloseau apă cu suc, în loc de carburant, informează Mediafax.

În acest dosar, patru persoane au fost duse la audieri.

Anchetatorii susțin că în cursul lunii martie, suspecţii din acest dosar au contactat un bărbat care postase pe internet un anunţ şi i-au propus acestuia să-i vândă motorină la un preţ mai mic decât cel practicat în staţiile de carburant.

Bărbatul, originar din Giurgiu, s-a dus la Dragalina şi a plătit 2.200 de lei pentru 540 de litri de motorină însă, în loc să-i livreze carburant, cei patru i-au dat un amestec de apă şi suc.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 34 ani, toţi din comuna Dragalina, se află la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.

Aceasta nu este prima speţă de acest gen instrumentată de poliţiştii din Călăraşi.

Astfel, în cursul anului trecut, mai mulţi localnici din Dragalina au fost ridicaţi de poliţişti după ce au înşelat mai multe persoane cărora le-au promis că le vând motorină la preţul de 3,5 lei/litrul, cumpărătorii primind apă amestecată cu suc. Într-unul din cazuri, un cumpărător care şi-a dat seama că a fost înşelat şi nu a mai vrut să plătească, a fost tâlhărit.

Poliţiştii le recomandă celor care văd anunţuri postate de vânzători de carburant ieftin sau celor care sunt racolaţi de persoane care le propun să le vândă motorină sau benzină la preţuri mici să nu dea curs acestor propuneri şi să cumpere combustibil de la vânzătorii autorizaţi.

 

 

Cele mai citite

Atalanta – Leverkusen, în finala Europa League! Nemții continuă seria meciurilor fără înfrângere, după un gol în prelungiri

Finala din acest an a Europa League le va pune față în față pe Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, după rezultatele înregistrate joi seară...

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă