25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialGică Popescu s-a întâlnit cu foștii colegi de la națională la înmormâtarea...

Gică Popescu s-a întâlnit cu foștii colegi de la națională la înmormâtarea tatălui său

Foștii colegi ai lui Gică Popescu, de la naționala României, au fost prezenți, la Calafat, la înmormântarea lui Constantin Popescu. Ei și-au arătat susținerea față de fostul căpitan al naționalei, condamnat în Dosarul Transferurilor, care a primit permisie de o zi pentru a putea participa la înmormântarea tatălui său.

"Este un moment teribil, n-am apucat să discut cu el, dar o voi face acum. E bine să ne ştie pe toţi aproape. După cum îl ştiu, cred că o să aibă puterea să treacă peste", a declarat Dan Petrescu, potrivit Mediafax.

"I s-a întâmplat acestui om într-un scurt timp tot ce poate fi mai rău pe lume, adică el îşi pierde libertatea şi apoi moare îi moare una dintre cele mai scumpe persoane din viaţa sa. El a avut puterea să domine un vestiar întreg, numai noi în România nu vrem să-i recunoaştem, un vestiar în Spania într-o zonă cu mari fotbalişti, numai noi, din păcate, nu avem în România capacitatea asta să ne apreciem valorile. Asta e viaţa", a declarat și fostul arbitru, Ion Crăciunescu.

Printre cei sosiţi la înmormântare a fost preşedintele şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, Silviu Bogdan, care a adus o coroană de flori şi din partea antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf şi din partea formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

De asemenea, coroane de flori a adus şi fostul coleg al lui Gică popescu de la Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, actualmente preşedinte al CS Universitatea Craiova. Geolgău a declarat că a vrut să fie alături de Gică Popescu pentru că îl ştia şi pe tatăl acestuia şi că a vrut să-i arate că toţi foştii colegi sunt alături de căpitan în aceste momente grele.

Gică Popescu a ajuns la Calafat joi dimineaţă, după ce comisia de la unitatea de detenţie i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore. Popescu a ieşit din Penitenciarul Rahova joi dimineaţă, în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să se urce în maşina care îl aştepta în faţa unităţii de detenţie.

La Calafat a ajuns, tot joi dimineaţă, şi Gică Hagi, fiind aşteptaţi să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu şi alţi oameni din fotbal.

Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13.00, la cimitirul central din Calat. Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vârstă de 71 de ani, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...

Boloș nu exclude creșterea taxelor după alegeri

Ministrul de Finanțe reamintește că România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025 Marcel Boloș a declarat, într-o intervenție televizată, că România...

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă