23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFurtună devastatoare în Vrancea O femeie a ajuns la spital, rănită de...

Furtună devastatoare în Vrancea O femeie a ajuns la spital, rănită de creanga unui brad doborât de vânt

O furtună de doar câteva minute a făcut ravagii în judeţul Vrancea. O femeie a ajuns, luni, la spital, lovită de creanga unui brad doborât de vânt. Totodată, mai mulţi copaci au fost doborâţi, iar două acoperişuri de bloc au fost avariate, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în faţa sediului Poliţiei din oraşul vrâncean Panciu. Vântul care bătea cu putere a doborât un brad, iar în cădere, o creangă a lovit-o pe femeie. Ea a fost transportată la spitalul din localitate pentru investigaţii.

Tot în Panciu furtuna care a ţinut câteva minute a doborât mai mulţi copaci şi a avariat două acoperişuri de bloc. Nu s-au înregistrat alte victime deoarece străzile erau pustii, oamenii adăpostindu-se de ploaia torenţială şi de vânt în case, magazine şi maşini.

Crengile rupte şi resturile de acoperiş vor fi strânse pe parcursul nopţii sau marţi dimineaţă de echipele Primăriei.

Reprezentanţii ISU au monitorizat situaţia, dar nu au fost solicitaţi să intervină. ”Nu au fost solicitări de intervenţii în urma fenomenelor meteo. La Panciu au fost copaci rupţi de vânt, dar ISU nu a fost solicitat să intervină”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAx, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

În alte zone ale judeţului Vrancea, nu s-au înregistrat probleme deosebite. Chiar dacă a plouat torenţial, nu au fost copaci rupţi de vânt sau acoperişuri avariate.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă