15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO: ELENA BĂSESCU în ipostaze INEDITE. Vezi cum arată în costum naţional!

FOTO: ELENA BĂSESCU în ipostaze INEDITE. Vezi cum arată în costum naţional!

Nunta Elenei Băsescu a devenit, deja, cel mai aşteptat eveniment din acest afârşit de săptămână şi pare să fi împrumutat caracteristicile show business-ului.

Twitter-ul a fost principalul canal de comunicare al Elenei Băsescu. Ea a declarat, prin intermediul reţelei de socializare, că rochia sa de mireasă este simplă şi nu a costat preţul aberant de 10.000 de euro aşa cum a scris presa.

Citeşte şi NUNTA ELENEI BĂSESCU. Ce spune EBA despre rochia ei de mireasă

În plus, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a anunţat că la nunta ei va cânta interpretul de muzică populară Aurel Tămaş.

Citeşte şi Vezi cine va cânta la NUNTA Elenei Băsescu!

Invitaţii la nuntă au fost anunţaţi, în momentul în care au primit invitaţiile, că li se interzice să facă fotografii în timpul petrecerii de la Palatul Snagov. Conform celor declarate pentru Mediafax de către apropiaţii celor doi miri, regulile au fost impuse de către SPP.

Invitaţii pot face fotografii doar cu telefoanele mobile şi exclusiv cu mirii, însă doar cu acordul celor doi.

Citeşte şi NUNTA ELENEI BĂSESCU. Află ce NU AU VOIE să facă invitaţii

O altă informaţie care a atras atenţia presei a fost cea transmisă de rtv.net, conform căreia doi lunetişti vor asigura protecţia mirilor şi a nuntaşilor din turnul Catedralei Sf. Spiridon Nou.

Citeşte şi Securitate maximă la nunta Elenei Băsescu: Doi lunetişti vor păzi familia Preşedintelui

Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată iniţial pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, unde în aceeaşi zi va avea loc nunta Elenei Băsescu, după ce RA-APPS a reziliat contractul semnat în urmă cu un an cu omul de afaceri, potrivit Mediafax.

Citeşte şi NUNTA ELENEI BĂSESCU. Un cunoscut hotelier, obligat să amâne nunta fiului la Palatul Snagov

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov şi sunt aşteptate în jur de 450 de invitaţi. Meniul, sofisticat, este de 74 de euro.

Europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, se căsătoreşte cu Bogdan Ionescu, sâmbătă, la ora 12.00, la Primăria sectorului 2 Bucureşti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă