FOTO. O fetiță și-a fracturat coloana într-un loc de joacă din Parcul Tei

de Cristian Hagi , 13 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:47, 13 septembrie 2017

O fetiță și-a fracturat coloana într-un loc de joacă din Parcul Tei, în sectorul 2 din București.

Din primele informații, aceasta se afla la unul dintre jocurile amplasate în parc. La un moment dat, o chingă s-a desprins, fata s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului a ajuns o ambulanță, care a transportat-o pe pacientă la urgența Spitalului Floreasca.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.00.

„O echipă a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor s-a deplasat la fața locului. Am luat legătura cu șeful Administrației Domeniului Public sector 2, care administrează locurile de joacă. Mâine se vor prezenta la comisariatul București cu documentele solicitate”, a precizat Paul Anghel, director în cadrul ANPC. Acesta a precizat că, până în acest moment, părinții nu au depus o reclamație.

Protecția Consumatorilor a început, de câteva zile, verificarea locurilor de joacă. În județul Constanța, primarii din municipiile Constanța și Mangalia au fost chemați la sediul instituției pentru a discuta despre problemele depistate de comisari.

Comentarii

 • Szasz Andrei-Mihai

  14 septembrie 2017 10:13

  In vecinatatea acestui parc si tocmai din cauza acestui parc in urma cu 4 ani un baietel de 4 ani, Ionut, a fost sfasiat de o haita de caini turbati lasati liberi fara supraveghere. Anul acesta la cateva sute de metri de acest parc clubul Bamboo a ars in intregime, ce-i drept fara sa existe victime ca la clubul Colectiv. Prin anii 1960 un vaporas de agrement s-a scufundat si au fost mai multe victime. Se pare ca exista multe energii negative in zona, daca de intampla atatea tragedii. Tot in acest parc s-a construit o roata asemanatoare celei din Londra, London Eye care tot anul acesta s-a blocat cu copii si adulti care au trebuit sa astepte 45 de minute pana sa ajunga jos !

  raspunde comentariului
 • radu

  14 septembrie 2017 0:07

  Dacă aceasta e fetiță , eu sunt Papa dela Roma!!! Are peste 50 de kg.!!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design