10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFost șef SIE: Elena Udrea a fost ”plantată” lângă Traian Băsescu

Fost șef SIE: Elena Udrea a fost ”plantată” lângă Traian Băsescu

Fostul șef al Serviciului Român de Informații Externe, Claudiu Săftoiu, a lansat o ipoteză inedită cu privire la relația dintre Elena Udrea și Traian Băsecsu. El crede că Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Băsescu și a-l controla pe acesta.

”Elena Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu. Ea pare să fi fost plantată pentru a perpetua mafia. Ea i-a făcut multe belele”, a spus Săftoiu la Antena 3.

Elena Udrea a ajuns de la avocat al lui Traian Băsescu, la consilier prezidențial, ministru, președinte al PMP – partid înființat de fostul președinte, până la confident și informator.

Elena Udrea a declarat, vineri, într-un interviu pentru HotNews că șeful interimar al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, a instrumentat o campanie împotriva sa deoarece reprezenta o sursă alternativă de informații pentru președintele Traian Băsescu.

Liderul PMP a mai dezvăluit, ulterior, pe Facebook, că știe că a fost interceptată de SRI în timp ce discuta cu fostul președinte și în perioada următoare presa va primi, probabil, stenograme, filmări și poze.

 

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă