UPDATE: Autostrada A2 și DN3 Constanța au fost redeschise. Zeci de drumuri naționale, blocate din cauza nămeților

de Alex Mihăilescu , 12 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 12:52, 12 ianuarie 2017
UPDATE: Autostrada A2 și DN3 Constanța au fost redeschise. Zeci de drumuri naționale, blocate din cauza nămeților

UPDATE 11.30: Poliția Română a transmis situația traficului la ora 11.00.

DN3 Cobadin – Ostrov a fost redeschisă, dar cu restricție pentru autovehiculele cu masă totală maximă mai mare de 3,5 tone.

Pe autostrada A2 a fost reluată circulația pe tronsonul Cernavodă – Constanța, însă controlat. Vehiculele sunt însoțite de utilaje de deszăpezire și de echipaje de poliție. 

Traficul rutier rămâne oprit pe Autostrada A2, pe tronsonul București – Drajna.

Traficul este în continuare blocat pe A4 Ovidiu-Agigea.

Situația pe Dunăre rămâne la fel, navigația fiind suspendată pe o perioadă nedeterminată între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

UPDATE 10.30   Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:15, a fost redeschisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Traficul rutier rămâne oprit pe autostrada A2, pe tronsoanele Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă - Constanţa, precum şi pe DN 3, pe tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).


Circulația rutieră este închisă joi dimineața pe autostrăzile A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, pe DN 3 Constanța – tronsonul Cobadin-Ostrov, dar și pe 58 de drumuri județene.

Poliția Română a transmis situația drumurilor închise în dimineața zilei de joi. Astfel, A2 București – Constanța este închis. A4 Ovidiu – Agigea și Dn3 Constanța pe tronsonul Cobadin-Ostrov sunt de asemenea închise.

De la București la Constanța se poate ajunge pe ruta DN2 București – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârșova – Constanța.

Pe Dunăre, circulația este suspendată pe o perioadă nedeterminată întri kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design