Din păcate, avertismentul RL s-a adeverit. Copilul care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în gara Buzău a murit la spital

de Adrian Bărbulescu , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 14:00, 18 iunie 2017
Din păcate, avertismentul RL s-a adeverit. Copilul care s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în gara Buzău a murit la spital

Copilul care a ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu arsuri pe aproape 70% din suprafaţa corpului după ce s-a urcat pe un tren în Gara Buzău şi s-a electrocutat a murit duminică la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Copilul a fost găsit sâmbătă căzut între liniile de cale ferată şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Buzău.

Potrivit medicului şef al Unităţii de Primiri Urgenţe Buzău, Adrian Zoican, copilul de 12 ani avea arsuri de gradele 2 şi 3 pe 67-70% din suprafaţa corpului, provocate cel mai probabil de un arc electric. Băiatul venise la Buzău, alături de o rudă şi de fratele său pentru a merge în tradiţionalul târg Drăgaica. Ulterior, au mers să se joace în zona unor vagoane abandonate din Gara Buzău. Băieţelul s-a urcat pe unul dintre vagoane şi ar fi început să alerge. La un moment dat, spun martorii, copilul ar fi vrut să îşi facă un selfie, moment în care s-a produs un puternic arc electric care l-a aruncat la pământ.

Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, ulterior el fiind transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

România liberă a avertizat asupra pericolului pe care-l prezintă sutele de vagoane abandonate prin gările României de CFR Călători și CFR Marfă.

CITEȘTE și Bombele pe roţi din gările României. Un incendiu a izbucnit în Gara de Nord din Timişoara, la vagoanele ocupate de boschetari

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design