Denunțul Alinei Măgureanu: Ce afaceri ar fi făcut Virgil Măgureanu și Crin Antonescu

de Avram Eliza , 15 martie 2016 - stire actualizata la ora 23:25, 15 martie 2016
Denunțul Alinei Măgureanu: Ce afaceri ar fi făcut Virgil Măgureanu și Crin Antonescu

Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, primul șef al Serviciului Român de Informații (SRI), susține că Virgil Măgureanu ar fi obţinut în 2009, în urma unor intervenţii, un credit de aproape 3 milioane de euro, prin intervenția lui Crin Antonescu. Politicianul a negat acuzațiile aduse, conform Digi 24.

Alina Măgureanu susţine că, în urma unor intervenţii venite de la vârful BNR, fostul său socru ar fi primit, în 2009, un credit de aproape 3 milioane de euro pentru ridicarea unei clădiri. În același denunț, Alina Măgureanu susține că fostul său soţ, fostul socru și patronul Romprest, Florian Walter, acum arestat, ar fi beneficiat de intervenţii din partea lui Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, la Primăria Sectorului 1. Astfel, le-ar fi fost facilitate unele afaceri. În schimb, politicianul ar fi cumpărat la un preţ sub cel al pieţei un apartament în clădirea construită de Virgil Măgureanu cu banii obţinuţi de la bancă.

Citește și: Alina Măgureanu, nora fostului șef al SRI, face dezvăluiri despre situaţia lui Codruţ Marta

Pe de altă parte, Crin Antonescu a negat acuzațiile aduse de femeie: „Nu am cunoscut în viața mea, nu am cunoscut, niciodată, în viaţa mea, pe domnul Walter, nu am făcut nicio intervenţie la nicio primărie pentru nimeni vreodată. Am achiţizionat, asta este singura ocazie cu care am intrat în contact cu această familie, am achizionat un apartament, prin intermediul unei agenţii, domnul Măgureanu era dezvoltator”, a spus Crin Antonescu.

Ea a făcut acuzații și la adresa lui Traian Băsescu, despre care a spus că știa despre moartea lui Codruț Marta. Fostul șef al statului a precizat că nu știe despre ce vorbește Alina Măgureanu. 

Citește și: Traian Băsescu răspunde acuzațiilor lansate de fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Comentarii

 • dr.Samarescu

  26 martie 2016 16:08

  2009 !Deci faceau "afaceri" de mult..."Achizitionatorul" mai e membru al PNL ? Dati-l repede afara....In ianuarie 90 propuneam sa nu primim secu ,sau activisti pcr in PNL....Nu m-ati ascu,tat...Rezultatele se constata.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  25 martie 2016 11:31

  fostul Sef al securicilor organizatiei, prins ,legat interogat asa cum trebuie de alti procurori militari nepatati , care nu fac parte din sistem si judecat transparent de judecatori si jurati, cred ca il astepta plutonul , era o linie la un zid numai asa se termina cu teroristi , tradatori, mafiata instaurata la Putere inca din decembrie 89.Astia au distrus o Tara un popor ,o natie.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  25 martie 2016 11:28

  NUMAI DE SANTAJ, COMPROMITERE LINSAJ SI ELIMINAREA CELOR CARE DERANJEAZA REGIMUL , SISTEMUL FANARIOT-M,AFIOT SE OCUPA TERTIONARI, MEMBRI ORGANIZATILOR CARE COORDONEAZA,CONDUC DIN UMBRA CARACATITA DE STAT. NU FAC PE ALA NEGRU SI COADA , POLITIE POLITICA, ASTIA ACTIONEAZA LA COMANDA SUNT MAI PERICULOSI NEOSECURITATEA DECIT SECURITATEA. ATITA CA SUNT MAI STILATI, LUCREAZA MAI FIN INCIT MULTI NU-I SIMT.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  25 martie 2016 11:23

  ALTA FAMILIE MODEL, FAMILIA *******, DONUL SI DOANA, DOFTORUL SI DOFTORITA DE LA OMV, ALTI SUNT TRADATORI, TERORISTI STATULUI ROMAN, PROTEJATI REGIMULUI, SISTEMULUI FANRIOT-MAFIOT. SI ROMANII ZICEAU CA ******* DOARME, UITE CA NU DORMEA MAFIOTUL SI MAFIOATA, UITE DE CE SE OCUPAU.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  25 martie 2016 11:19

  O aranjeaza Organizatile, daca era desteapta gasea niste jurnalisti straini de afara, integri, incopatibili Cum poate sa aiba incredere in DNA, pai aia sunt toti membri, frati dep-ai organizatilor, chiar la astia sa gasit sa toarne si pe cine pe Capi di Capi ai organizatilor stat in stat.Astia neosecurici numai te inchid sa mori in puscarie, iti da un cancer, te viruseaza, sau te pune sa-ti mesteci caimacul si hazarul si te pun sa=ti vei cafeau, imediay faci stop cardiac, sunt bine instruiti sa execute,elimine persoane care-i deranjeaza stiu sa ucida cu mainile curate,nepatate.

  raspunde comentariului
 • Spiru Placintaru

  24 martie 2016 13:50

  Magureanu asta trebuie bagat la ocna pe viata pentru cat a tras Romania inapoi cu securistii lui criminali si hoti dupa 1989 cand se ascundeau ca sobolanii de frica poporului - atunci trebuiau linshati si masacrati toti fara mila ! dar noi prostii am ascultat de indemnul ..."fara violenta".....Asa ca s-au reorganizat, si-au vopsit gardul in SRI...cu aceleasi canalii conduse de criminalul Iliescu si banditii lui care si acum ne rad in fata jefuind in continuare la greu tot ce-a mai ramas.

  raspunde comentariului
 • micsunica

  18 martie 2016 9:07

  Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de emailfilip.micsunica53yahoo.com

  raspunde comentariului
 • mare ticalos

  16 martie 2016 6:40

  Mafiotul Crin Antonescu tot nu se potoleste dupa ce a nenorocit o tara intraga.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design