11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCioloş, criticat pe Facebook, după lansarea platformei de transparenţă bugetară: "De ce...

Cioloş, criticat pe Facebook, după lansarea platformei de transparenţă bugetară: “De ce a primit BOR 10 milioane?”

După ce a lansat platforma de transparenţă bugetară unde fiecare român poate vedea unde şi cum s-au cheltuit banii instituţiilor, premierul Dacian Cioloş a postat şi pe Facebook linkul programului. Însă, la puţin timp a început să fie agresat, pe Facebook, pentru bugetele unor direcţii, ministere sau servicii. 

“De azi, toți românii vor putea să urmărească cum este cheltuit fiecare leu din fondurile publice de către primăriile lor, la nivel de județ sau în ministere și instituții centrale”, a scris Cioloș pe Facebook, potrivit B1Tv.

Nici n-a apărut bine postarea că internauţii au reacţionat: ”Și cheltuielile președintelui pe plimbări? Tot banii noștri sunt. Dar al parlamentarilor?”.

La toate, Guvernul Romaniei răspundea sec și mulțumea pentru întrebare: “Execuțiile bugerare sunt publicate pe platforma transparenta-bugetara.gov.ro”.

Citeşte şi: Ziua lansării platformei de transparență bugetară: ce instituții „au uitat” să încarce rapoartele

Alte persoane spuneau ca publicarea lor nu schimba nimic În realitate:

“Serios domnule Dacian Cioloş ? Și ce putem noi să facem în cazul ăsta ? Ok, urmărim și atât ? Adică ne uităm ca-n vitrină ? Nu de alta, dar primăria Capitalei a alocat Bisericii Ortodoxe Române 10 mililoane de lei. De ce domnule prim ministru ? De ce din banii meniți să ne facă viața noastră materială mai bună, se duc înspre culte ?! Este o porcărie ce faceți, în frunte cu Iohannis, pe care l-am votat, și acum îmi pare rău. Ah, și încă ceva, învață să vorbești correct, că nu mai ești în Salaj”.

”Noi ducem lună de lună hârtie igienică, clor și alte materiale la gradiniță încă de la începutul anului școlar. Înseamnă că din lista publicată pe site fondurile respective sunt deturnate”, a mai scris cineva.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă