20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Cheloo de la Paraziții, pus sub control judiciar. Este acuzat de...

UPDATE. Cheloo de la Paraziții, pus sub control judiciar. Este acuzat de trafic de droguri pentru că și-a servit musafirii cu canabis

UPDATE. Cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan, cunoscut drept Cheloo de la trupa Paraziţii, a fost pus sub control judiciar, miercuri seară, de procurorii DIICOT, după mai multe ore de audieri, în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa.

========

Miercuri dimineața, 90 de persoane au fost duse la audieri la DIICOT Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri. Printre cei aduși la audieri se află și Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo din trupa Paraziții.

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri dimineață, zece percheziții în Prahova și București. Una dintre percheziții a avut loc la locuința rapperului Cheloo, unde anchetatorii au găsit o cantitate mică de canabis (circa cinci grame). 

Vedeta este suspectată de consum de droguri, dar și de trafic. Surse apropiate anchetei spun că la locuința sa de langă Breaza s-ar fi organizat petreceri, unde Cheloo a pus droguri la dispoziia invitaților.

În acest dosar se fac cercetări încă din anul 2015.

Procurorii susţin că, începând cu anul 2015, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul Bucureşti, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza oraşului Breaza şi a localităţilor limitrofe. 

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantităţi de materie vegetală cu aspect de cannabis, seminţe de cannabis, precum şi ustensile pentru consum, ambalare şi distribuire de drogurilor. 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă