10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPană de curent București. Rețeaua de transport a Transelectrica este vinovată. Semafoare...

Pană de curent București. Rețeaua de transport a Transelectrica este vinovată. Semafoare blocate, metroul funcționat normal.

UPDATE 18:00 E-Distribuţie Muntenia lucrează, la această oră , pentru alimentarea clienţilor în urma defecţiunii în reţeaua de electricitate din zona Bucureşti, care a afectat zonele de nord şi de est şi iluminatul în staţiile de metrou Iancului şi Pipera.

„În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în reţeaua de electricitate din zona Bucureşti, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor staţii de transformare operate de E-Distribuţie Muntenia în partea de nord şi de est a Bucureştiului. E-Distribuţie Muntenia lucrează pentru alimentarea clienţilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, a transmis E-Distribuţie Muntenia.

Iluminatul în staţiile de metrou Piaţa Iancului şi Pipera a fost, de asemenea, afectat de pana de curent. „Ca urmare a penei de curent înregistrată astăzi în Bucureşti, Metrorex face precizarea că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera. Problemele au fost remediate. Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată”, a anunţat Metrorex.

Este a doua avarie intr-o saptamana in reteaua de transport din Bucuresti.

In urma cu o saptamana, a mai avut loc o pana de curent in Bucuresti, dupa deteriorarea unui echipament de inalta tensiune la statia Fundeni. Atunci au ramas fara curent pana la 20 de minute cartierele bucurestene Obor si Fundeni, precum si o parte din localitatile Otopeni, Afumati si Fundeni.

UPDATE 17:15 În unele zone din Capitală defecțiunea a fos remediată. Astfel, în zonele Moșilor, Lizeanu, Aurel Vlaicu, Doamna Ghica, curentul a revenit.

Mai multe cartiere din București au rămas miercuri seara, în jurul orei 16:40, fără curent electric. Inclusiv semafoarele din mai multe zone sunt acum afectate de pana de curent din București, conform unor utilizatori ai grupului TraficInfo de pe Facebook. Până în acest moment, reprezentanții ENEL nu au oferit mai multe informații.  În Pipera, Dorobanți, Piața Romană, Cartierul Aviației și Plumbuita, Dristor, Iancului s-a semnalat problema lipsei de curent electric.

Este a doua avarie într-o săptămână în rețeaua de transport din București

În urmă cu o săptămână, a mai avut loc o pană de curent în București, după deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune la stația Fundeni. Atunci au rămas fără curent până la 20 de minute cartierele bucureștene Obor ți Fundeni, precum și o parte din localitățile Otopeni, Afumați ți Fundeni.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă