9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBoc apără Festivalul Untold: Implicațiile financiare pentru oraș, peste 20 de milioane...

Boc apără Festivalul Untold: Implicațiile financiare pentru oraș, peste 20 de milioane de euro

Într-un interviu pentru un post local de radio, primarul Clujului, Emil Boc, a spus că au fost relativ puţine plângeri legate de zgomotul provocat de Festivalul Untold şi a susţinut că sumele încasate de acest oraş sunt foarte mari.

"După ce se va trage linie, e prea cald să facem bilanțul acum, vom vedea ce lucruri pot fi îmbunătățite pentru a diminua impactul de zgomot, dacă acesta există. Primăria va încerca să găsească acele căi pentru a uni această counitate. Această manifestare este importantă pentru România, pentru că peste tot s-a vorbit despre România. Oamenii duc mai departe imaginea României, fără să mai vorbim de Cluj.

Dincolo de dimensiunea economică, dacă la prima ediție erau vreo 20 de milioane de euro, acum când participarea a fost cu peste… mă gândesc mai mare ca la prima ediție, cu siguranță implicațiile financiare pentru oraș, pozitive, sunt și mai mari. Acest festival este un element important alături de cele care contribuie la calitatea vieții. Suntem în era capitalismului. Banii sunt la cei care decid unde să își amplaseze investițiile", a afirmat Boc.

El a arătat că în 4 zile a primit circa 50 de sesizări pe telefonul Poliției Locale și al Primăriei, iar a 112 au fost numai două sesizări.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă