Autostrada A2, blocată de un tir cu lemne

de Andrei Mărgăritescu , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 12:45, 12 noiembrie 2017
Foto ct100.ro

Circulația pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers de la Constanța spre București, este blocată total, de câteva ore, în urma unui accident în care a fost implicat un tir ce căra bușteni. „Circulaţia pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A2 Constanţa – Bucureşti este întreruptă total la km 203, între localităţile Murfatlar şi Medgidia, din cauza unui eveniment rutier. Un autotren încărcat cu buşteni a rămas de-a curmezişul pe partea carosabilă, din pricina unor probleme tehnice la sistemul de frânare. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Potrivit primelor informații, autovehiculul a avut probleme la sistemul de frânare. Polițiștii au decis să devieze circulația pe drumul vechi.
 

Comentarii

 • andreesanu

  12 noiembrie 2017 20:59

  Ce frine ?,care frine ?, de unde proveneau bustenii ??,ceva acte de transport avea soferul ??.Ce cauta ?,de unde a plecat in weekend cu lemnele?,cine lucra in weekend ? ,unde le ducea lemnele ??-POVESTEA E CUSUTA CU ATA ALBA !!

  raspunde comentariului
 • Gogu

  12 noiembrie 2017 17:00

  Tembelul care i-a facut inspectia inainte de a pleca in cursa ar trebui arestat. Ce se intamla daca era circulația intensa? Un carambol de cateva zeci de masini. Gunoeiele fabricate inainte de 2000 nu ar trebui lasate sa mai circule!

  raspunde comentariului
 • un roman

  12 noiembrie 2017 16:19

  probabil vreau sa piarda urmele, sa astupe mortaciunile,probele

  raspunde comentariului
 • un roman

  12 noiembrie 2017 16:14

  b1, Sistemul de urgenta ,112, DISPECERATUL DE URGENTA ISU, apar pompierii ,si politia si salvarea,cu sirene,luminile de avertizare,in short time to place,to bee,or not,to bee on life

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design