5.5 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialArgeş: Patru răniți, după ce ambulanța în care erau a fost lovită...

Argeş: Patru răniți, după ce ambulanța în care erau a fost lovită de un șofer beat

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, pe un drum din Argeș, după ce ambulanţa a fost lovită de o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc pe un drum judeţean care face legătura între localităţile Bălileşti şi Ţiţeşti, unde un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a intrat pe contrasens şi a lovit o ambulanţă care transporta pacienţi dializaţi.

Ulterior, autosanitara, care aparţine unui serviciu privat şi transportă la dializă persoanele care au nevoie de astfel de tratament, s-a răsturnat.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că răniţii sunt pacienţi din ambulanţă şi au răni uşoare.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, şoferul care a derapat şi a cărui maşină a lovit ambulanţa consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Maia Sandu – 41,76% și Alexandr Stoianoglo – 26,38%, după prelucrarea a 97,43% de procese verbale

Al doilea tur de scrutin are loc la două săptămâni de la data primului tur După prelucrarea a 97,43% din procesele verbale, Maia Sandu se...

VIDEO 110 percheziții desfășurate de oamenii legii în cadrul operațiunii „Jupiter“

Poliţiştii, sub supravegherea procurorilor, efectuează în această dimineață 110 percheziţii domiciliare şi pun în executare 54 de mandate de aducere, într-un dosar privind desfășurarea...

Un tânăr elvețian venit în vizită în România a făcut prăpăd pe un drum din județul Brașov

Un elvețian de 19 ani, drogat și fără permis, aflat în vizită în România, a provocat două accidente cu o mașină furată, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă