22.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialAlina Bica ar putea rămâne mâine fără avocat

Alina Bica ar putea rămâne mâine fără avocat

Contestația procurorilor în cazul avocatei Alinei Bica, Laura Voicu, va fi judecată miercuri. Ea este acuzată de anchetatori de săvârșirea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.

Avocata a spus că speră să rămână avocata Alinei Bica și după soluția de miercuri.

"Sper să rămân apărător și după soluția de maine", a declarat avocata, informează B1 Tv.

Voicu a mai spus că se bucură că au existat persoane care și-au amintit declarația sa privind amenințările care se fac la adresa ei în contextul reținerii sale de către DNA. Întrebată dacă vede o legatură între amenințări și reținere, avocata a declarat că nu crede în concidențe.

"Mi se spune că am o doză de nebunie să treci prin ce am trecut eu și să continui, să mergi cu capul sus pe stradă. S-a probat faptul că nu vorbesc nefondat. Nu cred în coincidențe", a spus Laura Voicu.

Laura Voicu a pledat, marți, în favoarea clientei sale, în speranța că judecatorul va dispune scoaterea fostei șefe a DIICOT din arestul preventiv, informează B1 Tv.

"Am spus că ne menținem poziția constantă de a nu ne recunoaște faptele. Am solicitat să se aibă în vedere toate temeiurile privind luarea acestei decizii. Doamna Bica din nou a spus că este nevinovată și are încredere în continuare într-o justiție corectă.", a spus Laura Voicu.
 

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Cod portocaliu și risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din această seară, de la ora 18:00 și până luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe râuri din bazinele Siret şi Prut  Hidrologii anunţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă