10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident rutier Constanţa. Patru persoane au fost rănite. Elicopterul SMURD, solicitat

Accident rutier Constanţa. Patru persoane au fost rănite. Elicopterul SMURD, solicitat

Două fete de 18 ani au fost rănite grav, iar alte două persoane au suferit răni uşoare, după ce două autoturisme s-au ciocnit în afara localităţii Murfatlar din judeţul Constanţa, pentru una dintre victime fiind necesar să intervină elicopterul SMURD, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul a avut loc, joi, pe DN 3, în zona pădurii Fântâniţa din apropierea localităţii Murfatlar, după impact ambele maşini ieşind în decor.

În urma unei coliziuni petrecute între două autoturisme, două fete cu vârste de 18 ani, pasagere câte una în fiecare autoturism, au fost rănite grav.

De asemenea, conducătorii auto, doi bărbaţi cu vârste de 40 de ani, respectiv 23 de ani, au suferit vătămări corporale uşoare. Răniţii prezentau traumatisme abdominale şi la nivelul membrelor, una dintre fete fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.

Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier, o primă posibilă cauză fiind efectuarea unei manevre de întoarcere fără ca şoferul să se asigure.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă