Accident de muncă înfiorător în Câmpina. Un muncitor a fost preluat cu elicopterul Smurd

de Iulia Iancu , 12 august 2017 - stire actualizata la ora 19:04, 12 august 2017
Accident de muncă înfiorător în Câmpina. Un muncitor a fost preluat cu elicopterul Smurd

Elicopterul Smurd a fost solicitat, sâmbătă, pentru preluarea unui muncitor grav rănit, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc la a cărui reabilitare lucra, potrivit Mediafax.

Potrivit Ambulanţei Prahova, medicii au fost solicitaţi, sâmbătă, în Câmpina, după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a căzut de la etajul 5 în timp ce lucra la izolarea unui bloc.

"Este suspect se traumatism de coloană lombară şi în observaţie cu fractură de bazin", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că pentru preluarea victimei a fost solicitat elicopterul SMURD. Poliţia Prahova a deschis o anchetă.

”Facem verificări în acest caz, să vedem în ce împrejurări s-a produs evenimentul, dacă aveau contract de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Comentarii

  • Madalina

    13 august 2017 4:13

    dar ce s a intamplat mai exact ?? politia ancheteaza ?? sa investigheze si sa afle ce s a intamplat !! va rugam sa ne tineti la curent !!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design