13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAccident grav în Orăștie. Patru persoane au ajuns la spital

Accident grav în Orăștie. Patru persoane au ajuns la spital

 

Patru persoane au ajuns, vineri seara, la Spitalul Municipal din Orăștie, cu mai multe traumatisme craniene și fracturi, ca urmare a unui accident în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, inforemează Agerpres.

Potrivit primelor date ale polițiștilor, șoferul unui autoturism Ford a ajuns, din neatenție, pe acostamentul drumului și acolo a derapat. Pentru a-și redresa mașina, șoferul a tras de volan și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani.

„Accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Nițu, pentru Agerpres.

În urma impactului, cei doi șoferi și doi pasageri din autoturismul Ford au fost răniți.

„Victimele sunt două femei și doi bărbați. În urma accidentului, răniții au suferit traumatisme craniene cu pierderea stării de conștiență. Unul dintre răniți mai prezintă o fractură de femur, iar un altul are un traumatism cranian cu o plagă frontală. Pacienții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe de la spitalul din Orăștie", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au intervenit pompierii militari din Orăștie, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă