13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident grav de microbuz pe DN7: nouă persoane au fost rănite

Accident grav de microbuz pe DN7: nouă persoane au fost rănite

Nouă persoane, între care se află trei femei, au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc sâmbătă, pe DN 7, în apropiere de localitatea Mintia, din județul Hunedoara, după ce microbuzul în care se aflau a acroșat o combină agricolă parcată pe marginea drumului.

Două dintre victime se află într-o stare gravă, dar toți cei nouă răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul a avut loc din cauză că șoferul ar fi ațipit la volan, microbuzul venind din Germania. Impactul dintre microbuz și utilajul agricol a fost puternic, motorul autovehiculului fiind găsit sub combină. 

"Un bărbat care conducea un microbuz cu 8+1 locuri, pe DN 7, dinspre Arad spre Deva, la intersecția cu un drum secundar — drumul târgului, se pare că a adormit la volan și a acroșat o combină agricolă parcată pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, nouă persoane au fost transportate la Spitalul Județean Hunedoara — Deva pentru investigații de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Laura Bradu.

Persoanele din microbuz munceau în Germania și se îndreptau spre casă, ele fiind din județele Ilfov, Bacău și municipiul București. 

Pentru salvarea victimelor au intervenit trei echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara și trei de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă