A ars de viu în propria locuință

de Cristian Hagi , 10 noiembrie 2014 - stire actualizata la ora 19:40, 10 noiembrie 2014
A ars de viu în propria locuință

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost sesizat, vineri, prin 112, cu privire la producerea unui incendiu, la o locuinţă, în sat Pelinul, localitatea Comana. La adresa indicată de apelant, au fost mobilizate de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. 

La sosirea echipajelor profesioniste, din cadrul ISU „Dobrogea”, incendiul se manifesta la dormitorul locuinţei,  existând pericolul propagării acestuia la celelalte încăperi ale casei. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat cu operativitate incendiul, limitând considerabil pagubele materiale. Incendiul s-a soldat cu pierderea unei vieţi omeneşti.

În camera afectată de flăcări, forţele de intervenţie au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 55 de ani. Cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil provocat de un aparat de încălzit improvizat.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite, specialiștii ISU Dobrogea recomandă cetăţenilor care utilizează pentru încălzirea locuinţelor, aparate ori mijloace electrice de încălzire, să verifice starea aparatelor și mijloacelor de încălzire electrice, să nu fie așezate în apropierea materialelor combustibile și să fie decuplate înainte de a părăsi locuinţa sau de a adormi.   

Pompierii au găsit cadavrul în locuință

Comentarii

  • gdana

    10 noiembrie 2014 20:34

    E timpul pentru o schimbare! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email danageorgescu56gmail.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design