55.000 de români s-au închinat la Sfânta Parascheva. La coadă se așteaptă peste cinci ore

de Mihai Diac , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 19:01, 12 octombrie 2017
Foto: Arhivă

Peste 6.000 de credincioşi aşteaptă joi seară, la ora 19, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a se ajunge să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, informează autoritățile locale.

Joi, în ziua a treia a pelerinajului, numărul de oameni a fost mai mare ca în zilele precedente, iar la ora 19 rândul este lung de un kilometru. Până joi seară, peste 55.000 de credincioşi s-au închinat la Sfintele Moaşte.

Pe de altă parte, 140 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 12 dintre ele au fost transportate la spital.

În paralel, 25 de persoane au fost amendate, mai ales pentru cerșetorie.

Comentarii

 • Alf

  15 octombrie 2017 17:53

  Pe mine mă macină o întrebare unde au făcut kk ăstia toti si mai ales cei din suta de autobuze plecate din Voluntari? Ce-or fi lăsat ăia în urmă... D-zeu cu mila!.

  raspunde comentariului
 • Voltaire la 1767

  13 octombrie 2017 2:11

  Într-o scrisoare către regele Frederick al II- lea al Prusiei datată 5 Ianuarie 1767, Voltaire a scris despre religia creștină ." RELIGIA noastră este în mod sigur cea mai ridicolă, cea mai absurdă și cea mai criminală religie care a infectat vreodată această lume. Majestatea voastră ar face rasei umane un serviciu etern prin extirparea acestei INFAME SUPERSTIȚII, si nu mă refer la un serviciu pentru oamenii simpli, care nu merită să fie educați și care pot fi luați oricînd peste picior ci mă refer aici la oamenii onești, la oamenii care gîndesc, la oamenii care vor să gîndească ..... Regretul meu, acum cind mă apropii de sfîrșitul vieții este că nu vă pot ajuta în această nobilă acțiune, cea mai înaltă și respectabilă către care inteligența umană poate ținti ."

  raspunde comentariului
 • costica

  12 octombrie 2017 20:10

  FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI!INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!?Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK httpswww.youtube.comwatch?v=l423jWxz6t8Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!?httpimdsistem.rowp-login.php?action=registerref=40INFO LA pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design