25.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012: Note finale pentru judeţul Covasna după contestaţii

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012: Note finale pentru judeţul Covasna după contestaţii

UPDATE Astăzi site-ul edu.ro afişează online rezultatele finale la examenul de bacalaureat 2012. Elevii pot afla notele finale pe care le-am obţinut după contestaţii şi de la avizierele centrelor unde au dat examenul.

Urmăriţi romanialibera.ro pentru a afla rezultatele finale la examenul de bacalaureat şi rata de promovabilitate în judeţul Covasna.

În judeţul Covasna au fost depuse în total 441 de contestaţii, cele mai multe fiind la limba şi literatura română – 174.

Peste 32 la sută dintre elevii din judeţul Covasna care au susţinut bacalaureatul au reuşit să promoveze examenul, înainte de soluţionarea contestaţiilor.

Potrivit ISJ Covasna, la examene s-au înscris în total 1.997 absolvenţi de clasa a XII-a, dintre care s-au prezentat 1.858.

În judeţul Covasna, şapte elevi au fost eliminaţi pe parcursul examenelor.

În sesiunea similară din anul şcolar precedent, promovabilitatea în Covasna a fost, înaintea soluţionării contestaţiilor, de 44,29 la sută, care a crescut la 45,92 la sută după rezolvarea acestora.

Cele mai citite

Erdogan vrea să se întâlnească cu Bashar al-Assad la ONU

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut să se întâlnească cu omologul său sirian Bashar al-Assad la New York, în marja Adunării Generale a...

Kituri profesionale pentru extensii de gene: ce conțin și cum să le folosești?

Te specializezi în domeniul extensiilor de gene sau ești deja un lash artist cu experiență? Indiferent câte seturi de extensii ai aplicat până acum,...

Accident mortal: un șofer a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 10,10, polițiştii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă