13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăZig ZagFOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un român din...

FOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un român din Noua Zeelandă

Ministerul Afacerilor externe a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu primul român care a votat la alegerile parlamentare, în Auckland, Noua Zeelandă.

Votul la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor a început în străinătate la Auckland, Noua Zeelandă, la ora 20,00, ora României (ora 07,00 ora locală), în secţia nr. 18, cea mai îndepărtată secţie de vot organizată în afara graniţelor României, se menţionează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).
Potrivit sursei citate, în ansamblu, votul în străinătate se va desfăşura pe durata a 35 de ore. Raportat la fusul orar din România, procesul electoral din străinătate se va încheia luni, 12 decembrie 2016, la ora 07,00 (ora României), pe Coasta de Vest a SUA (secţiile de vot de la Los Angeles, Sacramento, Seattle, San Francisco, Las Vegas şi Portland) şi la Vancouver în Canada.
“Până se vor deschide secţiile de votare din România, români din 34 de state vor fi început deja să voteze. Odată cu votul din ţara noastră, va debuta votul şi pentru românii care se află în alte 16 ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Conform legii, scrutinul se va derula în intervalul orar 07,00-21,00 (ora locală)”, se mai arată în comunicatul MAE.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016

 

 

 

 

 

 

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă