7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Un stilou îi pune probleme Regelui Charles

VIDEO: Un stilou îi pune probleme Regelui Charles

Regele Charles al Marii Britanii a părut să fie frustrat de un stilou care curgea în timpul unei vizite la Castelul Hillsborough din Irlanda de Nord, marți (13 septembrie).

Charles, alături de regina consort Camilla, a participat la o recepție la castel, unde s-a întâlnit cu membri ai adunării din Irlanda de Nord.

În timpul unei ceremonii de semnare a unei cărți, spre sfârșitul vizitei, Charles s-a plâns de stiloul pe care îl folosea, regina consort sugerând că acesta curgea.

Stiloul a fost îndepărtat rapid de un consilier regal înainte ca Camilla să se așeze ea însăși pentru a semna cartea.

Este pentru a doua oară când Regele Carol al III-lea apare pe prima pagină a ziarelor din cauza unui stilou. Sâmbătă (10 septembrie), el a fost proclamat oficial drept noul monarh al Marii Britanii în cadrul unei ceremonii istorice la Palatul St James.

În timpul ceremoniei de semnare, Charles a fost văzut cerându-i asistentului său să-i înlocuiască stiloul.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă