23.1 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeSportFotbalVIDEO: Suporterii argentinieni sărbătoresc victoria în fața olandezilor

VIDEO: Suporterii argentinieni sărbătoresc victoria în fața olandezilor

Suporterii argentinieni au izbucnit în lacrimi după un meci emoționant, vineri (9 decembrie), care a dus echipa națională în semifinalele Cupei Mondiale după o victorie la penalty-uri împotriva Olandei, pe stadionul Lusail din Qatar.

Argentina a învins Olanda cu 4-3 la penalty-uri pentru a menține în viață visul lui Lionel Messi la Cupa Mondială, după ce olandezii au smuls un 2-2 din ghearele înfrângerii într-un sfert de finală extraordinar.

Fanii argentinieni din Qatar au fost în extaz după răsturnarea de situație din prelungiri, iar la Buenos Aires suporterii s-au îmbrățișat și au aplaudat după victorie.

Argentina va înfrunta acum în meciul din semifinale Croația, o echipă europeană care a învins și ea Brazilia la penalty-uri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Popa (BNR): Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani

Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani, afirmă Cristian Popa, membru în consiliul de administrație al Băncii Naționale, în cadrul...

Europenele de Canotaj: România, aur la 8 plus 1

România a cucerit aurul în proba feminină de 8+1 la Campionatele Europene de canotaj de la Bled (Slovenia).România (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam,...

Prima manșă a duelului pentru Liga I dintre Gloria Buzău și UTA s-a terminat indecis

Gloria şi UTA Arad au remizat la Buzău, scor 0-0, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Returul va avea loc în...
Ultima oră
Pe aceeași temă