10.3 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeVideoVIDEO. Serghei Lavrov promite sprijin pentru Kim Jong Un

VIDEO. Serghei Lavrov promite sprijin pentru Kim Jong Un

Televiziunea de stat nord-coreeană KRT a difuzat o înregistrare video cu liderul său Kim Jong Un întâlnindu-se la Pyongyang cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

Kim și-a exprimat hotărârea de a îndeplini acordurile încheiate la summitul său de luna trecută cu președintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu Lavrov joi (19 octombrie), a declarat presa de stat.

Kim a făcut o călătorie rară în Rusia în septembrie, în timpul căreia l-a invitat pe Putin la Pyongyang și a discutat despre cooperarea militară, inclusiv despre programul de sateliți al Coreei de Nord, și despre războiul din Ucraina.

Kim și Lavrov au discutat despre modalitățile de intensificare a cooperării pentru a răspunde în mod activ la problemele regionale și globale, pe baza unor “relații solide de încredere politică și strategică”, iar Lavrov i-a transmis salutările lui Putin, a adăugat presa de stat.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Starea de sănătate a Papei Francisc se „ îmbunătățește”

Starea de sănătate a Papei Francisc, care suferă de o bronşită ce l-a obligat să îşi anuleze deplasarea la Dubai pentru COP28, se "îmbunătăţeşte",...

Ciolacu, despre obiectivele vizitei sale în SUA

Premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statele Unite, începând de duminică până miercuri, despre...

România va investi 2,5 miliarde de euro în diversificarea energetică

România va investi, până în anul 2027, 2,5 miliarde de euro în diversificarea energetică și economică a județelor din țară dependente de industrii intensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă