23.1 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeInternaționalVIDEO - Regele Charles al Marii Britanii: "Acesta este momentul de care...

VIDEO – Regele Charles al Marii Britanii: “Acesta este momentul de care m-am temut”

Regele Charles al Marii Britanii a descris moartea mamei sale, Regina Elisabeta, ca fiind momentul de care “se temea”, într-un schimb de replici cu premierul Liz Truss, vineri (9 septembrie).

Prima întâlnire a noului prim-ministru cu noul monarh a avut loc după ce Charles s-a întors la Londra din Scoția.

“Momentul de care m-am temut, așa cum știu că mulți oameni s-au temut”, a fost auzit Charles spunându-i premierului în timp ce se întâlneau în sala de audiență de la Palatul Buckingham.

Anterior, Charles și soția sa, regina consort Camilla, au petrecut mai mult de 10 minute dând mâna cu binevoitori în fața palatului.

“A fost atât de emoționant în această după-amiază, când am ajuns, toți acei oameni care au venit să își prezinte condoleanțele… și florile”, i-a spus Charles lui Truss, în timp ce premierul și-a prezentat și el condoleanțele.

Întâlnirea a avut loc înainte de un discurs televizat al lui Charles către națiune, în care acesta s-a angajat să urmeze exemplul mamei sale de a se dedica datoriei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dîncu, așteptat în PSD să dea explicații despre întâlnirea cu Coldea

Vasile Dîncu, președinte al Consiliului Național al PSD, și Radu Popa, deputat PSD, sunt așteptați să ofere explicații despre cum au ajuns să ia...
00:00:48

VIDEO: Shailene Woodley se alătură demonstrației Greenpeace de la Paris

Actrița hollywoodiană Shailene Woodley s-a alăturat sâmbătă, 27 mai, la Paris, organizației Greenpeace, cerând un tratat global privind reducerea plasticului. Făcând o aluzie la...

Pe internet circulă un mesaj fake news despre radiații. IGSU precizează că mesajul nu-i aparține

Pe rețelele sociale circulă un mesaj fake news despre radiații, mesaj care, aparent, ar fi pornit de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență...
Ultima oră
Pe aceeași temă