10.1 C
București
miercuri, 22 martie 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Pregătirile pentru înmormântare sunt în toi la Windsor

VIDEO: Pregătirile pentru înmormântare sunt în toi la Windsor

Pregătirile pentru înmormântarea reginei Elisabeta, care va avea loc lunea viitoare (19 septembrie), sunt în plină desfășurare la Windsor, în Anglia, marți (13 septembrie).

Muncitorii au putut fi văzuți construind scene de-a lungul „Long Walk”, care duce la Castelul Windsor, în timp ce alte lucrări au fost efectuate și în incinta castelului.

„Este foarte ciudat. Ne amintim că ne uitam la știri înainte de a pleca și ne gândeam ‘Doamne, ce nebunie!’ Ea a trăit atât de mult și este un eveniment atât de nefericit, dar a fi aici, cu toate acestea, este o experiență uimitoare și suntem amândoi recunoscători pentru asta,” mărturisește un cuplu aflat în călătoria de aniversare a primei lor nunți din Statele Unite.

O înmormântare de stat pentru regină va avea loc luni la Westminster Abbey, după care urmează să fie condusă pe „Long Walk” și înmormântată în capela privată St. George’s Chapel de la Castelul Windsor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Blue Air, în insolvență

Compania aeriană low-cost Blue Air, aflată deja, la acest moment, în portofoliul statului, care deţine 75% din acţiuni, a intrat în insolvenţă, la propria...

Footprints AI a bugetat investiții de peste 1 milion de euro pentru dezvoltare în 2023

Footprints AI, companie românească ce operează una dintre cele mai avansate platforme de Retail Media din lume, a bugetat investiții de peste 1 milion...

Un prezentator ecuadorian a fost rănit după ce o unitate USB a explodat

Prezentatorul ecuadorian Lenin Artieda a fost rănit când se afla în mijlocul redacției, dar totodată a spus că dispozitivul arăta ca o unitate USB pe care a conectat-o la computerul său și a explodat. Mai mulți jurnaliști din Ecuador au fost țintă unor dispozitive explozive trimise prin poștă. Departamentul procurorului general ecuadorian...
Ultima oră
Pe aceeași temă