7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Paza de coastă americană a salvat aproape 400 de migranți

VIDEO: Paza de coastă americană a salvat aproape 400 de migranți

Paza de coastă americană a salvat sâmbătă (21 ianuarie) aproape 400 de migranți din apele Bahamas, au anunțat marți (24 ianuarie) autoritățile americane.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare arată cum o barcă cu pânze care transporta un număr mare de persoane este abordată de ambarcațiunile de salvare.

Paza de coastă americană a precizat pe Twitter că a fost ajutată de Forța Regală de Apărare din Bahamas „pentru a opri un velier haitian nesigur și supraîncărcat”.

O persoană care a căzut de pe velier a fost recuperată din apă, la aproximativ 95 km sud de Bahamas, a precizat Paza de Coastă americană într-un comunicat.

Aceasta a precizat că 396 de bărbați, femei și copii au fost salvați în timpul misiunilor desfășurate sâmbătă, în apele Bahamas.

Paza de Coastă americană a precizat că 375 de haitieni și doi cubanezi au fost transferați autorităților din Bahamas.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Republica Moldova vrea până la sfârșitul anului începerea negocierilor de aderare la UE

Republica Moldova speră să semneze până la sfârșitul anului cel puțin începerea negocierilor de aderare la UE, în timp ce accelerează procesul de implementare...
Ultima oră
Pe aceeași temă