16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeVideoVIDEO: Incident la frontiera dintre Israel și Egipt. Patru persoane au murit

VIDEO: Incident la frontiera dintre Israel și Egipt. Patru persoane au murit

Trei soldați israelieni și un ofițer de securitate egiptean au fost uciși sâmbătă în apropiere de granița dintre cele două țări, au anunțat Israelul și Egiptul, într-un incident rar pe care țările au declarat că îl investighează împreună.

Armata israeliană a declarat că un ofițer de poliție egiptean a împușcat și ucis doi soldați în timp ce asigurau securitatea unui post militar la granița egipteană, sâmbătă dimineața.

Aceasta a precizat că ofițerul și un al treilea soldat israelian au fost apoi uciși într-o confruntare pe teritoriu israelian câteva ore mai târziu.

Armata egipteană a declarat că cei trei israelieni și un membru al personalului de securitate egiptean au fost uciși într-un schimb de focuri, în timp ce ofițerul de securitate egiptean urmărea contrabandiști peste graniță.

Israelul a trimis la spital o persoană rănită în schimbul de focuri de armă.

Armata israeliană a declarat că nu este clar cum a trecut ofițerul egiptean peste gardul de frontieră și că soldații cercetează zona pentru a exclude alți atacatori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Motivul pentru care astăzi trebuie să bei o cafea în plus

Ziua Internațională a Cafelei a fost stabilită de Organizația Internațională a Cafelei în 2015, cu scopul de a aduce un omagiu fermierilor de...

De ce să nu ajut un destin care are nevoie?

Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, are planuri mari de viitor. Artistul își dorește să adopte un copil. Până...

Război în Ucraina – Ziua 585 – O dronă ucraineană a rănit o persoană și a deteriorat o clădire în regiunea Briansk

UPDATE 7:00 - Un atac cu dronă din partea Ucrainei, care a avut loc sâmbătă în regiunea Briansk din sudul Rusiei, a rănit...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies