19.6 C
București
vineri, 26 mai 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Încep operațiunile de salvare după ce o clădire s-a prăbușit în...

VIDEO: Încep operațiunile de salvare după ce o clădire s-a prăbușit în urma cutremurului din Taiwan

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 a lovit duminică (18 septembrie) partea sud-estică a Taiwanului, puțin populată, provocând prăbușirea unei clădiri.

Departamentul de pompieri din Taiwan a declarat că toate cele patru persoane au fost salvate dintr-o clădire care adăpostea un magazin care s-a prăbușit în Yuli, în timp ce trei persoane al căror vehicul a căzut de pe un pod avariat au fost salvate și duse la spital.

Administrația Căilor Ferate din Taiwan a declarat că trei vagoane s-au desprins de pe șine în stația Dongli din estul Taiwanului, după ce o parte din copertină a peronului s-a prăbușit. Departamentul de pompieri a declarat că o persoană a fost rănită.

Biroul meteorologic a declarat că epicentrul a fost în Taitung și a urmat un cutremur cu magnitudinea de 6,4 sâmbătă seara în aceeași zonă, care nu a provocat victime. Serviciul geologic al SUA a măsurat cutremurul la o magnitudine de 7,2 și la o adâncime de 10 km.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Intrare gratuită pentru copii la Muzeul Fotbalului de 1 iunie

De 1 iunie, copiii sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită la Muzeul Fotbalului, situat pe strada Gabroveni 24, în Centrul Vechi al...
00:00:38

VIDEO: Inundații de-a lungul coastei mediteraneene a Spaniei

Ploile torențiale de vineri (26 mai), ca urmare a unei secete prelungite, au transformat străzile orașelor de pe coasta mediteraneană a Spaniei în râuri. Pompierii...

Iohannis a promulgat legea privind majorarea capitalului României la Banca de Dezvoltare a Consiliului European

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind participarea României la majorarea de capital a Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei."Se aprobă majorarea capitalului deţinut...
Ultima oră
Pe aceeași temă