18.8 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeVideoVIDEO: Erdogan le oferă bani susținătorilor aflați la secția de votare

VIDEO: Erdogan le oferă bani susținătorilor aflați la secția de votare

Tayyip Erdogan a împărțit bani susținătorilor adunați în fața secției de votare. El a fost prezent duminică (28 mai) în cadrul unui tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale.

Actualul șef de stat a împărțit bancnote în valoare de 200 de lire turcești (aproximativ 10 dolari americani) fiecăruia și a dat mâna cu susținătorii care erau aliniați în fața ușii.

Mișcarea a devenit un fel de tradiție pentru Erdogan, care, de obicei, împărțea și jucării copiilor, pe lângă bani, la ocazii speciale, inclusiv cu ocazia sărbătorilor musulmane Eid al-Fitr și Eid al-Adha.

Alegerile prezidențiale din Turcia sunt una dintre cele mai importante din istoria modernă a țării și urmează să determine nu doar cine conduce țara, ci și cum este guvernată, dar și încotro se îndreaptă economia, precum și forma politicii sale externe.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Doliu la echipa de fotbal condusă de Gigă Hagi

Fostul fotbalist Cătălin Agafiței a murit joi, 21 septembrie, la vârsta de 47 de ani.Cătălin Agafiței a pierdut lupta boala la numai 47...

Unui elev de liceu din Cluj i-a explodat telefonul mobil în timpul unui curs

Momentul a fost filmat de un alt copil. În imagini se vede cum în doar câteva secunde toată sala de clasă s-a umplut...

Cele mai toxice alimente care sunt considerate sănătoase de toată lumea

Unul dintre alimentele care sunt adesea percepute ca fiind sănătoase, dar pot fi destul de toxice, sunt batoanele de granola sau cerealele pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies