21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăCoronavirusVIDEO: Coreea de Nord extinde măsurile restrictive anti-COVID

VIDEO: Coreea de Nord extinde măsurile restrictive anti-COVID

Un mare magazin din Coreea de Nord menținea în continuare măsurile de prevenire a COVID-19, a anunțat vineri presa de stat, la câteva zile după ce a declarat că epidemia din țară aproape a dispărut.

Într-un videoclip furnizat de agenția oficială de știri a Nordului, KCNA, care nu poate fi verificat independent de Reuters, se văd muncitori dezinfectând și ștergând suprafețele din interiorul magazinului pentru copii din Pyongyang.

Sâmbătă, Coreea de Nord nu a raportat niciun nou caz de febră pentru prima dată de la recunoașterea, la jumătatea lunii mai, a unui focar de COVID-19 în țara izolată, potrivit KCNA.

Coreea de Nord a declarat la începutul acestei luni că epidemia a fost eliminată, chiar dacă vecinii asiatici se confruntă cu infecții determinate de subvariantele Omicron.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Războiul Rusia – Ucraina. Patriarhul Moscovei susține că un rus care moare în Ucraina e iertat de toate păcatele

Dacă un militar rus moare în "operațiunea specială" din Ucraina, acest sacrificiu "spală toate păcatele pe care o persoană le-a făcut", susține patriarhul Moscovei,...

Malaezia a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali

Malaezia tocmai a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali, în încercarea de a se poziționa ca următorul mare centru din Asia de Sud-Est...

Studiu: Consumul de produse lactate poate proteja împotriva diabetului

Un studiu a analizat îndeaproape produsele de origine animală și a descoperit, în mod surprinzător, că anumite produse lactate pot proteja împotriva diabetului. Carnea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă