21.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeVideoVIDEO: Cel puțin 42 de morți în urma inundațiilor care au lovit...

VIDEO: Cel puțin 42 de morți în urma inundațiilor care au lovit Haiti

Inundațiile provocate de ploile torențiale din Haiti s-au soldat cu cel puțin 42 de morți în ultimele două zile și alte zeci de persoane au fost date dispărute și rănite, au anunțat luni (5 iunie) autoritățile.

Peste 13.600 de locuințe sunt, de asemenea, listate ca fiind inundate.

Phania Cange, un locuitor din Leogane, a declarat pentru Reuters: “Am pierdut un copil de 5 ani. Am riscat să pierd doi copii, dar Dumnezeu l-a salvat pe celălalt. Am salvat unul, dar am pierdut unul oricum. Casa mea a fost măturată de inundații, am pierdut totul.”

Agenția de protecție civilă a anunțat luni pe Twitter că bilanțul victimelor a crescut din noaptea de duminică (4 iunie), după ce inundațiile din weekend au afectat diferite părți ale țării, inclusiv în apropierea capitalei Port-au-Prince.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Horoscopul zilei, sâmbătă, 23 septembrie 2023. Intrăm în zodia Balanță. Cum ne vor ajuta astrele să ne găsim echilibrul?

Horoscopul zilei ne mai spune că Luna in Capricorn va forma mai multe unghiuri puternice si o pereche de trigoane consecutive cu Mercur...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies