7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalVIDEO - Biden, despre documentele secrete descoperite: "Nu regret nimic"

VIDEO – Biden, despre documentele secrete descoperite: „Nu regret nimic”

Președintele american Joe Biden a declarat joi că nu are „niciun regret” în legătură cu modul în care a gestionat documentele clasificate găsite la domiciliul și fostul său birou. Comentariile lui Biden au fost făcute în timpul unei călătorii în California, devastată de o furtună.

„Fără regrete”, asta a declarat joi președintele american Joe Biden despre modul în care a gestionat documentele clasificate găsite la domiciliul și fostul său birou.

„Le-am predat imediat arhivelor de la Departamentul de Justiție. Cooperăm pe deplin, așteptăm cu nerăbdare să rezolvăm rapid această problemă. Cred că veți descoperi că nu este nimic acolo. Nu am niciun regret”, a spus Biden.

Procurorul general Merrick Garland a numit săptămâna trecută un consilier special pentru a investiga această chestiune, după ce materialele clasificate au fost găsite în casa din Delaware a lui Biden și într-un birou din Washington, D.C., pe care l-a folosit înainte de a deveni președinte.

Casa Albă a fost în mare parte în defensivă de la dezvăluirile inițiale din 9 ianuarie, când au fost descoperite documentele.

Biden răspundea întrebărilor presei în timpul unei călătorii pentru a inspecta pagubele provocate de furtuna din California.

El a fost supărat, deoarece reporterii se concentrau mai degrabă pe controversa documentelor.

„Ceea ce mă deranjează, sincer, este că avem o problemă serioasă aici despre care vorbim, iar poporul american nu prea înțelege de ce nu-mi puneți întrebări despre dezastru”, a spus el.

În timpul călătoriei sale, Biden a vizitat părți ale statului care au fost foarte grav afectate de trei săptămâni de furtuni mortale, ce au declanșat inundații și alunecări de teren într-o regiune afectată de mult timp de secetă și incendii de vegetație.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă