18.5 C
Bucharest
Saturday, 27 May 2023
HomeȘtirile zileiVecinii elvețieni deplâng moartea artistei Tina Turner

Vecinii elvețieni deplâng moartea artistei Tina Turner

Vecinii au depus flori la casa celebrei cântărețe Tina Turner, în Elveția, joi (25 mai), după moartea acesteia la vârsta de 83 de ani, potrivit Reuters.

Așezând un singur trandafir roșu pe poarta casei lui Turner din Kuesnacht, în afara orașului Zurich, un vecin, Kosta, a spus cum cântăreața a făcut „o parte din viața mea de peste 35 de ani”, adăugând că Tina Turner a fost foarte apreciată în oraș.

O altă vecină, Christine, a spus că o va vedea pe Tina Turner zâmbind în oraș.

Vecinii elvețieni ai cântăreței Tina Turner, născută în Nutbush, Tennessee, au omagiat-o pe cea care și-a depășit condiția inițială din SUA

Tina Turner s-a născut cu numele Anna Mae Bullock pe 26 noiembrie 1939, în comunitatea rurală din Tennessee, Nutbush, pe care a descris-o în cântecul ei din 1973 „Nutbush City Limits” drept „o comunitate liniștită și veche, un oraș cu un singur cal”.

Cântăreața de origine americană, care a părăsit o comunitate agricolă dificilă și o relație abuzivă pentru a deveni unul dintre cei mai buni artiști de înregistrări din toate timpurile, a murit liniștită după o lungă boală, în casa ei din Elveția, miercuri (25 mai), a spus reprezentantul ei.

Tina Turner și soțul ei dețin o proprietate în valoare de 70 de milioane de franci elvețieni pe lacul Zurich

Tina Turner și soțul ei au cumpărat o proprietate de 70 de milioane de franci elvețieni (76 de milioane de dolari) cu 10 clădiri, iaz, pârâu, piscină și doc pentru bărci pe lacul Zurich, notează Euronews.

Proprietatea este veche de un secol și are 24.000 de metri pătrați.

Bach a spus că achiziția a reprezentat un pas logic, deoarece ambii au acum naționalitate elvețiană și „se simt foarte confortabil în Elveția”. El a adăugat că „din cauza pandemiei și a consecințelor acesteia, noi – ca mulți alți elvețieni –, din păcate, ne abținem de la călătorii”.

Turner a vândut recent drepturile asupra catalogului său muzical editorilor BMG într-o afacere estimată la peste 50 de milioane de dolari (43,2 milioane de euro).

Știrile elvețiene spun că vor fi vecinii cu superstarul elvețian de tenis Roger Federer.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Aur pentru România la Europenele din Slovenia în proba de patru rame feminin

Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș au adus aurul pentru România! Astăzi, 27 mai, echipajul feminin de patru rame al României...
00:01:19

VIDEO: SUA acuză două persoane de mituire a Fiscului

Doi locuitori din Los Angeles au fost acuzați că au acționat în cadrul unui plan condus de Beijing care viza practicanții din SUA ai...

NATO îndeamnă Kosovo să reducă tensiunile izbucnite vineri cu Serbia

NATO a cerut sâmbătă Kosovo să reducă tensiunile cu Serbia, la o zi după ce reprezentanți ai guvernului au intrat în clădirile municipale pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă