21.2 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeVideoUn pasager care a deschis o ușă a avionului Asiana Airlines are...

Un pasager care a deschis o ușă a avionului Asiana Airlines are o „problemă de sănătate mintală”

Poliția a reținut un pasager al unui zbor Asiana Airlines care a deschis o ușă a avionului cu câteva minute înainte ca acesta să aterizeze la Daegu, Coreea de Sud, vineri (26 mai). Polițiștii au mai spus că el „are o problemă din punct de vedere mental” și că nu poate fi interogat, potrivit Reuters.


„Se luptă mental în acest moment… nu l-am putut investiga în mod corespunzător din cauza stării sale”, a spus Kim Jong-chan, un ofițer de poliție de la secția de poliție Daegu Dongbu.


Bărbatul, în vârstă de treizeci de ani, identificat doar după numele de familie Lee, a spus poliției că a deschis ușa pentru că era „incomodat” și „voia să coboare rapid din avion”, a spus canalul local de știri prin cablu YTN, citând poliția de la stația Daegu Dongbu.

Un pasager care a deschis o ușă avionului de pe un zbor al Asiana Airlines a fost reținut, spunând că și-a pierdut recent locul de muncă

El a mai spus poliției că este stresat după ce și-a pierdut recent locul de muncă.


YTN a declarat că poliția intenționează să aplice un mandat de arestare împotriva bărbatului reținut după ce investigațiile se vor încheia asupra acestui incident, în care nouă pasageri au fost trimiși la spital cu probleme de respirație.

VIDEO: Momente de groază într-un avion! A aterizat de urgență după ce ușa s-a deschis în timpul zborului

Un avion al companiei Asiana Airlines a aterizat în siguranță în Coreea de Sud după ce un pasager a deschis ușa în timpul zborului, vineri (26 mai), a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Imaginile video filmate de o persoană aflată în zbor și obținute de televiziunea Yonhap News au arătat cum vântul intră prin ușa deschisă. Toți pasagerii au fost așezați cu centurile de siguranță prinse, deoarece avionul urma să aterizeze, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Un pasager de sex masculin care stătea lângă o ușă de urgență a deschis un capac și a tras o manetă, astfel încât ușa s-a deschis la aproximativ 656 de metri deasupra solului, a precizat purtătorul de cuvânt.

Nimeni nu a fost rănit în incident, dar nouă persoane au fost transferate la un spital din apropiere după ce au suferit probleme respiratorii, a declarat un oficial al departamentului de pompieri din Daegu.

Autoritățile au reținut un pasager, a anunțat vineri Ministerul Transporturilor din țară.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Alertă la Cluj Napoca! Un incendiu izbucnit la un panou electric s-a extins la o conductă de gaze – VIDEO

Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la un tablou electric situat pe un stâlp amplasat pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj Napoca,...
00:00:30

VIDEO: Activiștii pentru climă încearcă să perturbe maratonul din Berlin

Activiștii pentru climă din cadrul mișcării de protest Letzte Generation (Ultima Generație) au încercat să perturbe maratonul de la Berlin duminică (24 septembrie), pulverizând...

Șef de județ să pună mâna pe geanta cu bani, precum COCALARII!

"Mitică Buzatu se pare că a luat mită niște bani de la jun om in care avea mare încredere. Asta a fost o...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies