21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiUn incendiu mortal a cuprins un cazinou din Cambodgia la granița cu...

Un incendiu mortal a cuprins un cazinou din Cambodgia la granița cu Thailanda

Un incendiu devastator a cuprins un cazinou din Cambodgia, aflat chiar la granița cu Thailanda.

Ambulanțe dintr-un oraș de graniță thailandez s-au grăbit să treacă de un punct de control pentru a ajunge joi (29 decembrie) la un cazinou incendiat din partea cambodgiană, unde cel puțin o persoană a fost ucisă în incendiul masiv.


Postul de știri local cambodgian Fresh News a raportat un bilanț de cel puțin 10 morți. Reuters nu a putut confirma imediat dacă au existat victime, iar poliția locală, într-o declarație privind incendiul, nu a făcut nicio mențiune despre câți sunt morți sau răniți.

Un incendiu la un cazinou din Cambodgia, chiar la granița cu Thailanda a pus în pericol 400 de lucrători, cauza acestuia fiind încă necunoscută


Imaginile din timpul nopții filmate de postul cambodgian PNN TV au arătat un incendiu uriaș care a cuprins o clădire din complexul Grand Diamond City, un cazinou popular printre jucătorii thailandezi, în orașul de graniță Poipet, potrivit Reuters.


Incendiul a izbucnit miercuri (28 decembrie) cu puțin înainte de miezul nopții, potrivit poliției locale cambodgiene, care a adăugat că incendiul este acum sub control. Poliția a mai spus că aproximativ 400 de persoane lucrau în cazinou în acel moment, dar cauza incendiului nu a fost încă confirmată.


Guvernatorul provinciei Sa Kaeo de pe partea thailandeză a graniței a declarat că 32 de thailandezi erau tratați în spitale de acolo și unul a murit.

Un nou Colectiv! Incendiu într-un club de noapte din Thailanda – 13 persoane au murit

Cel puțin 13 persoane au fost ucise și 35 rănite în urma unui incendiu izbucnit vineri într-un club de noapte din provincia Chonburi din estul Thailandei, a declarat un oficial al poliției.

Cauza incendiului este necunoscută.

Un incendiu într-un club de noapte din estul Thailandei a ucis cel puțin 13 persoane și a rănit 35, potrivit serviciilor de urgență.

Mulți dintre răniți ar fi suferit arsuri grave, iar poliția spune că nu se cunoaște încă cauza incendiului.

Un material video obținut de Reuters arată cum oamenii fug din clădire.

Incendiul a avut loc în clubul de noapte Mountain B, în jurul orei 1 dimineața, la aproximativ 200 km sud-est de Bangkok.

Un martor a declarat pentru televiziunea thailandeză că a văzut flăcările izbucnind deasupra scenei în timpul concertului muzical.

Dezastrul are loc la 13 ani după ce un incendiu într-un club de noapte din Bangkok a ucis 66 de persoane.

Acesta a fost cauzat de efecte pirotehnice și, la vremea respectivă, anchetatorii au descoperit mai multe lucruri în neregulă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ford va rechema la service peste 125.000 de SUV-uri şi camionete, din cauza riscului de incendiu

Ford Motor Co va rechema la service peste 125.000 de SUV-uri şi camionete în SUA, din cauza riscului de incendiu la compartimentul motorului, se...
00:00:40

Tensiunile au crescut la Paris la protestul împotriva reformei pensiilor

Tensiunile minore au izbucnit între demonstranți și poliție la Paris marți (6 iunie), în timp ce mii de oameni au ieșit pe străzile capitalei...

Optimizare SEO: TOP 5 Beneficii

Majoritatea proprietarilor de site-uri web înțeleg ce este SEO și înțeleg necesitatea promovării SEO pentru succesul și stabilitatea afacerii lor. Cu toate acestea, există...
Ultima oră
Pe aceeași temă