24.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăInternaționalPrințul Charles și Camilla deschid un birou Meta la Londra

Prințul Charles și Camilla deschid un birou Meta la Londra

Prințul Charles al Marii Britanii și soția sa Camilla, ducesa de Cornwall, au deschis noi birouri pentru compania Meta în inima capitalei UK Londra miercuri (30 martie).

Moștenitorul tronului a făcut un tur al unității, în timp ce angajații i-au explicat o serie de servicii pe care compania le oferă, inclusiv funcția Chatbot a WhatsApp, precum și o scufundare în realitatea virtuală, conform Reuters.

Prințul Charles a avut parte de o experiență unică la deschiderea unui birou Meta la Londra

Lui Charles i s-au arătat, de asemenea, capacitățile realității virtuale, în timp ce un angajat i-a demonstrat experiența captivantă într-o reproducere virtuală a celebrului sit de patrimoniu peruan Machu Picchu.

Vizita s-a încheiat cu dezvelirea oficială care s-a făcut cu o placă animată pe un ecran mare.

Prințul Charles, un mare fan al României

În noiembrie 2021, a avut loc întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Prințul Charles, în marja participării la Summitul liderilor mondiali, care are loc la Glasgow, în Scoția.

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele și Alteța Sa Regală Prințul de Wales au convenit asupra nevoii de a găsi soluții pentru combaterea schimbărilor climatice și pentru conservarea biodiversității.

Klaus Iohannis a punctat faptul că există o legătură strânsă între acestea, pierderea biodiversității agravând schimbările climatice, care afectează, la rândul lor, ecosistemele și speciile.

La întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Prințul Charles s-a abodat și tema Acordului de la Paris
Președintele României și-a exprimat speranța că reuniunea COP26 de la Glasgow va juca un rol esențial în îmbunătățirea implementării Acordului de la Paris.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Escaladarea conflictului în Camerun: războiul civil se profilează în regiune

Conflictul din Camerun continuă să se agraveze. Chris Anu, un purtător de cuvânt de lungă durată al autoproclamatei Republici Ambazonia din Camerun, a declarat...

Rică Răducanu, pe patul de spital! Ce probleme are fostul fotbalist

Fosta legendă a fotbalului românesc, Rică Răducanu, are probleme grave de sănătate! „Sunt în spital. Nu pot vorbi acum!”, a spus Rică Răducanu, pentru playsport. În...

Oana Zăvoranu are probleme. Bruneta a fost executată silit din cauza unor datorii

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Bruneta a fost executată silit din cauza unor mari datorii, iar clinica sa de înfrumusețare pe care o deține,...
Ultima oră
Pe aceeași temă