2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăInternaționalCriza din UcrainaPresa rusă: O explozie a avut loc la o stație de electricitate...

Presa rusă: O explozie a avut loc la o stație de electricitate din Crimeea

Presa rusă relatează că o explozie a avut loc la o stație de electricitate din Crimeea, preluând o informare de la forțele de ordine din peninsula Crimeea.

O stație de transformare a luat foc după o explozie în orașul Dzhankoi din Crimeea, a informat agenția de presă rusă RIA Novosti marți (16 august), citând forțele de ordine din Crimeea.

Tot marți, un depozit de muniții a explodat în nordul Crimeei, a informat agenția de presă rusă TASS, invocând administrația așezării Mayskoye, din nordul peninsulei, potrivit Reuters.

O explozie a avut loc la o stație de electricitate din Crimeea, din fericire incidentul neavând victime grave

Ministerul rus al Apărării a declarat că nu au fost victime grave în urma exploziilor de la Mayskoye, a informat agenția de presă de stat RIA.

Acestea sunt cele mai recente astfel de incidente într-o regiune folosită de Moscova ca punct de trecere pentru războiul său din Ucraina.

O explozie a fost auzită în apropiere de o bază aeriană rusă din Crimeea

Ministerul rus al Apărării a declarat că o explozie la o bază aeriană militară rusă din Crimeea, marți (9 august), a fost cauzată de o detonare a muniției de aviație și că nu au existat victime, a informat agenția de presă RIA Novosti.

Trei martori locali au declarat pentru Reuters că au auzit explozii puternice și au văzut fum negru ridicându-se din direcția bazei de la Novofedorivka.

Videoclipurile presupuse a fi surprinse la fața locului, unele dintre ele postate pe rețelele de socializare și filmate de pe plajele turistice din apropiere, au arătat o pană de fum. Videoclipurile nu au putut fi verificate imediat.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă