23 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeVideoMai mulți copii aleargă țipând pe o stradă din Kiev în timpul...

Mai mulți copii aleargă țipând pe o stradă din Kiev în timpul atacului rusesc

Mai mulți copii școlari au fost văzuți cum aleargă și unii din ei cum țipă pe o stradă din Kiev luni (29 mai), în timp ce Rusia a lansat cel de-al 16-lea atac aerian asupra capitalei ucrainene în această lună, la câteva ore după ce a lansat peste noapte zeci de rachete și drone, potrivit Reuters.

Locația videoclipului a fost verificată prin caracteristicile clădirii și aspectul drumului care se potriveau cu imaginile de fișier și satelit ale zonei.

Mai multe explozii au izbucnit în Kiev, făcându-i pe unii rezidenți să se grăbească ca să se adăpostească.

Mai mulți copii aleargă pe o stradă din Kiev, după ce apărarea antiaeriană din Ucraina a doborât 11 rachete de croazieră

Toate rachetele rusești au fost doborâte, dar o persoană din districtul central Podil a fost transportată la spital, au spus autoritățile. Nu au fost raportate pagube majore.

Ucraina a doborât 11 rachete de croazieră și rachete balistice lansate în al doilea atac de luni asupra Kievului, a declarat Valeri Zaluzhnyi, comandantul șef al forțelor armate ucrainene.

Grele lovituri aeriene, date cu aproximativ șase ore mai devreme au vizat capitala, au scos din uz cinci avioane ucrainene din vestul țării și au provocat un incendiu în portul Odesa de la Marea Neagră.

VIDEO: Rusia a declanșat cel mai mare atac cu drone duminică, de Ziua Kievului

Rusia a declanșat valuri de lovituri aeriene asupra Kievului în timpul nopții, iar oficialii au declarat că pare a fi cel mai mare atac cu drone asupra orașului de la începutul războiului, în timp ce capitala ucraineană urma să sărbătorească duminică Ziua Kievului.

Rusia a declanșat valuri de atacuri aeriene asupra capitalei ucrainene în timpul nopții, în timp ce se pregătea să sărbătorească Ziua Kievului.

Oficialii au numit acest atac record de drone asupra orașului – cel mai mare de la începutul războiului.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că au doborât 52 din cele 54 de drone “kamikaze” de fabricație iraniană.

Resturile au ucis un bărbat de 41 de ani, a declarat primarul Vitali Klitschko, și a incendiat un depozit cu trei etaje.

Martorii Reuters au declarat că alertele de raid aerian au început la scurt timp după miezul nopții, iar unii oameni stăteau pe balcoanele lor strigând insulte la adresa președintelui rus Vladimir Putin.

În contextul în care se prefigurează o contraofensivă ucraineană după 15 luni de război, Moscova a intensificat atacurile aeriene după o pauză de aproape două luni, vizând în principal situri militare și provizii.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cutremur, duminică dimineața, în Vrancea

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 3:39 în județul Vrancea.Sismul a avut magnitudinea 2,1 și...

Cutremur, duminică dimineața, în Vrancea

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 3:39 în județul Vrancea.Sismul a avut magnitudinea 2,1 și...

De ce să nu ajut un destin care are nevoie?

Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, are planuri mari de viitor. Artistul își dorește să adopte un copil. Până...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies