27.3 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiMai multe meciuri de la Cupa Mondială dintr-o zi testează logistica din...

Mai multe meciuri de la Cupa Mondială dintr-o zi testează logistica din Qatar

Mai multe meciuri de la Cupa Mondială ce se dispută într-o singură zi testează din plin logistica din Qatar.

Noul sistem de drumuri și transport al statului Qatar, din Golful Arab, sunt puse la încercare pe măsură ce se joacă mai multe meciuri de Cupă Mondială în și în jurul capitalei, Doha.

Noul sistem de drumuri și transport al Qatarului sunt puse la încercare de Cupa Mondială.

Doha a promis că fanii pot vedea mai mult de un meci într-o zi, o inovaţie pentru Cupa Mondială, care este jucată în mod tradițional în mai multe orașe, potrivit Reuters.

Mai multe meciuri ce se joacă într-o singură zi testează la Cupa Mondială logistica din Qatar, dar cu multe provocări

„ Sunt o mulțime de provocări între meciuri, multă alergătură, Ubers, metrouri, prieteni care ne iau între meciuri. Dar facem tot ce putem pentru a vedea toate meciurile. Am văzut trei meciuri ieri, a fost posibil. Le-am văzut pe toate trei, dar cu multă alergătură”, spune Louisa Simon, participantă la Cupa Mondială.

Capitala se așteaptă să gestioneze un val de 1,2 milioane de vizitatori în timpul turneului de o lună.

O navă hotelieră de lux pentru Cupa Mondială acostează în Qatar

O navă de croazieră de lux care va fi un hotel plutitor pentru fanii ce vor ajunge la Cupa Mondială a sosit la Doha joi (10 noiembrie).

MSC Europa, una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume, poate transporta peste 6.700 de pasageri pe cele 22 de punți, potrivit Reuters.

Prețurile cabinei variază de la 347 USD pe noapte până la 85.000 USD pentru un cuplu care rămâne la bord pe tot parcursul turneului.

Această navă de lux de la Cupa Mondială vine alături de celelalte inovații pe car ele aduce turneul final.

Cupa Mondială 2022 din Qatar: Vor exista 15.000 de camere cu tehnologie de recunoaștere facială

Jucătorii de fotbal nu sunt singurii care vor fi urmăriți la Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar. Vor fi urmăriți, de asemenea, și participanții.

Întregul eveniment va fi monitorizat de 15.000 de camere de luat vederi echipate cu tehnologie de recunoaștere facială, a declarat în august, pentru AFP Niyas Abdulrahiman, directorul de tehnologie al evenimentului.

Supravegherea face parte din eforturile Qatarului de a asigura securitatea, deoarece nu vor să aibă parte de teroriști sau huligani în timpul turneului, care se așteaptă să atragă peste 1 milion de vizitatori, potrivit AFP.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Prof. dr. Sorin Ilieșiu: Proclamația pentru reunirea Republicii Moldova cu România

1. În numele poporului român din cele două state românești, se proclamă reunirea Rep.Moldova cu Patria-Mamă România. Parlamentele celor două state românești vor adopta o...

Microbuz de transport persoane, implicat într-un accident în județul Timiș. Trei victime, transportate la spital

Un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulţi şi un minor, a fost implicat într-un accident rutier, vineri dimineaţa, pe DN6,...

CFR Cluj va juca în Conference League. Ardelenii au câștigat barajul cu FCU Craiova

CFR Cluj s-a calificat în Conference League, după ce a câștigat barajul pentru cupele europene jucat împotriva celor de la FC U Craiova, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă