19.9 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSportDjokovic, nevaccinat, va rata US Open

Djokovic, nevaccinat, va rata US Open

Jucătorul de tenis sârb, Novak Djokovic, nevaccinat, va rata ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Fostul număr unu mondial Novak Djokovic va lipsi de la US Open după ce a declarat joi că nu va putea călători la New York pentru turneu, după ce a ales să nu fie vaccinat împotriva COVID-19.

Novak Djokovic, fostul număr unu mondial, a anunțat joi că nu va concura la turneul US Open din acest an.

Djokovic, până acum, a refuzat să lupte ca ceilalți împotriva COVID-19, acest lucru făcându-i imposibilă intrarea în Statele Unite, unde călătorii sunt încă obligați să prezinte dovada vaccinării.
Într-o postare pe Twitter, el a scris (citat):
„ Din păcate, nu voi putea călători la NY, de data aceasta pentru US Open… Mult succes colegilor mei jucători! Mă voi păstra în formă bună și spirit pozitiv și voi aștepta o oportunitate de a concura din nou”, transmite Reuters.

Djokovic, încă nevaccinat, va rata participarea la US Open, lucru pe car eși l-a asumat la toate turneele unde se cere acest lucru

Sârbul a spus anterior că este pregătit să rateze turneele de Grand Slam care necesită vaccinarea împotriva COVID-19 pentru jucătorii participanți.

Poziția sa a făcut ca el, tânărul de 35 de ani, să nu-și poată apăra coroana de la Australian Open la începutul anului, după ce a fost deportat din țară din cauza statutului său privind vaccinarea.

Asociația Statelor Unite de Tenis (USTA) a descris absența lui Djokovic de la US Open — unde a ridicat trofeul de trei ori și a ajuns în finală în alte șase ocazii — drept „nefericită”, dar așteaptă cu nerăbdare să-l aibă înapoi la Flushing Meadows la anul.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies