4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPodcastsTop 3 beneficii ale outsourcingului în dezvoltarea unui joc video

Top 3 beneficii ale outsourcingului în dezvoltarea unui joc video

Industria jocurilor pentru smartphone este într-o continuă dezvoltare, astfel încât aceste aplicații au devenit din ce în ce mai performante și mai variate, potrivite pentru o gamă foarte largă de utilizatori. 

Jocurile pentru telefoanele mobile, indiferent dacă rulează Android sau iOS, pot fi de acțiune, de strategie, curse de mașini, iar categoriile nu opresc aici, prin urmare oricine poate găsi un joc care să fie pe gustul său. 

Aceste aplicații, pentru a fi cu adevărat performante și apreciate de către gameri, ar trebui să fie realizate de specialiști, adică de firme care au ca obiect de activitate dezvoltarea de jocuri pentru mobil. Prezentăm în acest articol principalele avantajele ale outsourcingului pentru un proiect de acest fel.

1. Experiența unei echipe de specialiști

O firmă care se ocupă de mulți ani cu realizarea de jocuri pentru smartphone are experiența necesară pentru a realiza un produs impecabil. Pentru conceperea unui joc de calitate, este necesară folosirea unei tehnologii de ultimă generație, dar și cunoașterea industriei de gaming, care este în continuă dezvoltare. Doar în acest fel jocul va fi cu adevărat amuzant și interesant pentru utilizatori și poate deveni un real succes de piață, atrăgând un public larg, nu doar o nișă de utilizatori.

Specialiștii trebuie să cunoască doar ideea clientului, apoi vor găsi cea mai potrivită grafică, iar în funcție de complexitatea jocului dorit, proiectul va fi gata în 3 luni sau în câțiva ani. Indiferent de tipul de joc dorit, în realizarea lui se va implica o întreagă echipă de specialiști: designeri grafici, scenariști și programatori, care vor oferi, la final, cea mai bună versiune a proiectului cerut.

Opțiuni de monetizare a jocului

Orice joc pentru smartphone trebuie să aducă un beneficiu concret clientului, prin monetizarea lui. Acest lucru se poate realiza prin două metode: achizițiile incluse în aplicație și reclamele. Un firmă specializată în dezvoltarea de jocuri se poate ocupa inclusiv de acest aspect, astfel încât jocul, atunci când va fi gata, va oferi un câștig financiar semnificativ, chiar dacă va putea fi descărcat gratuit.

Monetizarea se realizează de obicei prin achizițiile din joc, care permit gamerilor să treacă mai repede la nivelul următor sau să obțină arme mai performante, ori alte avantaje. Aceste achiziții sunt deseori necesare pentru a putea termina o etapă dificilă sau pentru a obține un punctaj mai mare, iar utilizatorii nu ezită prea mult să le accepte.

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu o firmă specializată oferă și un avantaj important din punct de vedere al reducerii costurilor. Concret, întreaga responsabilitate a conceperii aplicației cade în sarcina echipei de experți, care se obligă să termine proiectul la o dată stabilită prin contract. În acest fel, nu vor fi întârzieri, iar jocul va fi gata la timp.

În plus, clientul nu va fi nevoit să angajeze cu contract de muncă alți specialiști sau să plătească pentru instruirea actualilor săi angajați. Prin urmare, va economisi bani și timp, delegând proiectul către o firmă cu experiență, care știe foarte bine cum trebuie dezvoltat un joc de calitate.

În concluzie, un joc de smartphone cu adevărat performant și de succes ar trebui să fie realizat de către o firmă specializată, care știe mai bine care sunt etapele necesare unui proiect de o asemenea amploare.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU