21.8 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeTehnologiePlatforma GoCharge Tech – soluții avansate de încărcare pentru dispozitive mobile și...

Platforma GoCharge Tech – soluții avansate de încărcare pentru dispozitive mobile și mașini electrice

Vehiculele electrice devin din ce în ce mai populare și, odată cu acestea, a crescut și nevoia de soluții eficiente și convenabile pentru încărcarea lor. De asemenea, tot mai mulți dintre noi, folosesc în permanență dispozitive moderne, precum smartphone-uri, tablete, laptop-uri, indiferent de locul unde ne aflăm. Pe măsură ce lumea tehnologiei continuă să evolueze într-un ritm rapid, GoCharge Tech oferă o soluție inovatoare pentru cei care au nevoie să își încarce dispozitivele electronice în mișcare, dar și să acceseze stații de încărcare pentru vehiculele electrice în diverse locații.

Platforma GoCharge Tech oferă două produse de bază: rețeaua de stații de partajare a dispozitivelor tip PowerBank și rețeaua de încărcare și alimentare a vehiculelor electrice.

GoCharge Tech este o companie europeană, cu sediul în România, conectată la blockchain, ce oferă o gamă de produse și servicii inovatoare care îi ajută pe clienți să rămână conectați și să își poată încărca vehiculele electrice și dispozitivele portabile, oriunde și oricând.

Pentru dispozitivele portabile, platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a închiria un PowerBank dintr-o rețea de stații deținute de GoCharge Tech și de proprietarii de franciză. Această rețea este concepută pentru a fi rapidă, fiabilă și ușor de utilizat, asigurându-se că toți clienții au întotdeauna o modalitate convenabilă de a-și menține dispozitivele încărcate și gata de utilizare.

Pe lângă încărcarea dispozitivelor mobile, GoCharge Tech oferă, de asemenea, o soluție inovatoare pentru mașinile electrice. Stațiile de încărcare pentru vehiculele electrice sunt concepute pentru a fi ușor de găsit și de utilizat, asigurându-se că proprietarii de mașini electrice pot pleca rapid la drum. Aplicația web și cea mobilă a companiei permite utilizatorilor să localizeze stațiile de încărcare, să verifice disponibilitatea și chiar să rezerve în avans locurile de încărcare.

Platforma oferă, de asemenea, posibilitatea ca toți utilizatorii care dețin acasă o stație de încărcare a vehiculelor electrice, să se conecteze pe https://gocharge.tech/ și să pună la dispoziția șoferilor propria stație de încărcare. Astfel, utilizatorii vor putea obține venituri pasive și plăți în monede crypto sau fiat. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că șoferii au întotdeauna la dispoziție o soluție de încărcare convenabilă și fiabilă atunci când au nevoie de ea.

Tokenul GoCharge $CHARGED – ce trebuie să știi despre acesta?

Token-ul $CHARGED este un nou și inovator produs tip cryptocurrency care a fost conceput pentru a revoluționa modul în care ne gândim la încărcarea dispozitivelor mobile și a vehiculelor electrice. Spre deosebire de monedele fiat tradiționale, GoCharge $CHARGED Token se bazează pe tehnologia blockchain, ceea ce înseamnă că este descentralizată și sigură împotriva fraudei și a hacking-ului.

Ceea ce diferențiază GoCharge $CHARGED Token de alte criptomonede este accentul pus pe cazurile de utilizare din lumea reală. Echipa din spatele token-ului a dezvoltat o serie de parteneriate, asigurându-se că vor exista numeroase oportunități pentru ca utilizatorii să își folosească tokenii. Astfel, utilitatea token-ului $CHARGED, este incontestabilă – permite plata pentru încărcarea la stațiile de încărcare pentru vehicule electrice, închirierea și/sau cumpărarea de power banks, dar și tombole și recompense pentru utilizatori. 

Lansarea publică a tokenului GoCharge $CHARGED

Vânzarea publică (Public Sale) a tokenului $CHARGED va avea loc în data de 25 aprilie 2023 pe https://bhero.com/token/multiversx/goCharge, cea mai populară platformă de lansări crypto din Europa, zi în care vor fi anunțate și biletele câștigătoare la loterie. Anterior acestei dăți, din 10 până în 20 aprilie toți cei interesați se pot înregistra în cadrul platformei și cumpăra bilete pentru loterie în data de 24 aprilie.  În concluzie, Tokenul GoCharge $CHARGED reprezintă un proiect crypto cu o utilitate incontestabilă în viața reală. Fie că doriți să investiți în viitorul încărcării dispozitivelor mobile sau a vehiculelor electrice sau pur și simplu doriți să profitați de numeroasele beneficii oferite de blockchain, merită cu siguranță să luați în considerare Token-ul GoCharge $CHARGED.

Cele mai citite

Cu ce dregi ciorba dacă ai greșit rețeta și a ieșit mult prea acră?

În general, ciorba se acrește cu mai multe alimente: roșii la conservă, zeamă de la murături, borș, oțet, suc de lămâie, lapte bătut...

Doliu pe scena muzicală internațională

Dom Famularo, unul dintre cei mai mari toboșari ai lumii, a încetat din viață la vârsta de 70 de ani.Dom Famularo a fost...

Femeie înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța, în plină zi

Din primele informații reiese că în agresiunea de vineri, 29 septembrie 2023, în jurul orei 11.40, femeia a suferit răni care nu i-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies